Sunday, December 1, 2013

NIK Aziz tidak perlu takut dengan Serigala Jadian ciptaannya...Kah...kah..kahh

"...Pok Nik Aziz kata: Pendakwah bebas mudah 'dimakan serigala.." Pok Nik..

 Allah berfirman dalam surah al-Maidah ayat 51” Jangan kamu ambil Yahudi atau Kristian sebagai teman rapat dan sekutu. 

Dan dlm ayat seterusnya Allah membenarkan pula umat Islam mewujudkan hubungan persaudaraan dengan Yahudi dan Kristian. Persoalanya.. yahudi yg mana satu dibolehkan dan yang tidak dibolehkan umat islam berurus niaga dengan mereka hari ini...? 

Persoalan tersebut juga... Allah telah jelaskan dalam Al-quran. Cuma pemimpin DAJAL PAS saja yang cuba memutaq belit apa yg Allah halalkan... dan apa yang Allah haramkan pada kita semata-mata untuk menimbulkan kecelaruan antara umat Islam yg hanya menimba ilmu agma dari ulama2 Politik Padang dan lorong hari ini.... 

Akhirnya puak2 DAJAL tersebut cuba menakut2kan umat islam dengan berbagai alasan dan fatwa yg direka oleh ulama Politik mereka hari ini...konon2nya... 

 ".......saya tidak pelik jika mana-mana 'pendakwah bebas' tiba-tiba dimakan oleh 'serigala'." Pok Nik >>>>> [clik] 

 Kenyataan diatas seolah2 mereka pura2 takut dengan apa yang tidak harusnya mereka perlu takut...!!  dan sebaliknya mereka pura2 berani dengan apa yg mereka paling takut dan gentar untuk hadapi..!!

Begitulah hebatnya sebahagian dari puak2 Yahudi dan puak2 Kristian yang Allah maksudkan agar kita jgn sesekali bersekutu dengan mereka hari ini.. 

 Waallahualam !


Maknanya...... yg kita harus faham hanya sebahagian daripada golongan Yahudi dan sebahagian daripada golongan Kristian saja yg Allah benarkan kita menjakinkan hubungan sesama mereka...dan sebahagiannya lagi Allah S.W.T melarang keras umatnya berurusan dengan mereka hari ini..!!.......Waima melalui "Tahaluf Siasi "sekali pun …!! 

Siapa pula sebahagian dari golongan Yahudi dan Siapa dari golongan kristian yang Allah melarang umat Islam bersekutu dengan mereka hari ini???Hal... tersebut juga telah Allah S.W.T  ceritakan  dlm al-quran 1400 thn yg lampau ,bahawasanya umat islam satu hari nanti yakni mungkin hari ini ... akan berpeluang menyaksikan sesuatu yang babak anih, membingungkan,pelik,dan penuh misteri akan belaku....diantara golongan Yahudi dan golongan Kristian, sepertimana yg belaku antara PAS dan DAP hari ini ! 

Apa muslihat jalinan perikatan mereka itu....??? 

Persoalan tersebut juga..... Allah telah  jelaskan dalam al-quran pada kita…agar kita berwaspada dengan pakatan DAJJAL kedua-dua puak tersebut ..!! 

 Apakah mereka itu benar2 golongan Yahudi atau benar2 golongan Kristian seperti yang dimaksudkan dalam al-quran?… Atau apa kah mereka tersebut benar2 terdiri dari golongan org-org Islam…atau sebaliknya seperti yg dijelaskan dalam al-quran 1400 tahun yg lampau pada kita ...bahwa sesuatu pekara yang anih akan belaku antara mereka satu hari nanti yakni hari ini!!Hari ini terbukti..... sedang Anwar dan Najib minum teh tarik dan berborak-borak di lobi Parlimen. 

Sebuah perikatan yang misteri antara PAS dan DAP sudah terjalin di Negara kita hari ini......Manakala di Eropah pula perikatan Yahudi –Kristian sudah siap sedia terjalin...! 

Mereka bersatu atas dasar ...konon-kononnya untuk menjadi wira dan pendamai serta pejuang keadilan diatas muka bumi yg mereka telah dirosakkan oleh tangan2 pemimpin mereka sendiri . 

Apa yang menjadi anih!! bingung !pelik dan misteri pada kita hari ini.... Cacitan dalam al-quran 1400 thn yang lampau benar2 terjadi dan belaku diantara mereka melalui satu pakatan DAJAL !! 

Allhuakbar !!! janji Allah itu benar!! 

Ideologi Pakatan DAJAL tersebut cuba diserap ke negara kita hari ini sebagai satu tamadun Barat Moden yang konon2nya ia lebih demokrasi dan adil dengan menolak perjuangan yang berlandaskan al-quran serta hadith mengenepikan Negara Islam mendaulatkan Negara Kebajikan dan tidak lg berpaksikan pada al-quran dan hadith lagi. 

Persoalannya pada kita hari ini…? 

Siapakah sebahagian daripada golongan Yahudi dan sebahagian daripada golongan Kristian yg Allah melarang keras umat islam bersekutu dan menjalin kan hubungan dgn  mereka hari ini? 

Apakah mereka benar2 golongan yg benar2 layak mengguna pakai "kalimah Allah" yg digadaikan PAS kepada mereka hari ini???

Apakah mereka itu benar-benar golongan Yahudi ataupun benar-benar golongan Kristian yg dihalalkan oleh Allah kepada kita untuk berurusan.atau adakah mereka yg melabelkan diri mereka pejuang Islam itu benar2 golongan Islam.............. atau mereka itu adalah tentera2 DAJAL yang Allah melarang keras umat islam dari bersekutu dengan mereka sejak azali...?? “…

Sebenarnya Konspirasi Dajjal hari ini sudah hampir tiba di  kemuncak.!!

Mereka hanya menunggu keruntuhan Al-Aqsa untuk membina Empayar Haikal Sulaiman yg tidak pernah ujud itu.... untuk menyambut kedatangan semula Dajjal.. Selepas serangan 11 September sekutu Dajjal telah membina pengkalan tenteranya di sepuluh buah Negara disekitar Israel untuk mengawasi pusat pemerintahan Dajjal..."


Jadi..jika Bal’am salah seorang ahli ibadat bangsa Bani Israel yang mempunyai kemakbulan doa dari Allah pun..... Allah bandingkan seperti anjing yg terjelir lidahnya..!!masakan tidak boleh belaku pada puak2 yang hanya berselindung disebalik jubah berlogokan DAP bertahaluf Siasi BERSAMA DAP hari ini…?? 

Siapa pemimpin PAS hari ini??.. jika mahu dibandingkan dengan Ilmu Bal’am bin Baura !! yang mempunyai kemakbulan doa yg Allah bandingkan seperti Anjing…?? 

 Awas...!!! dengan pengikut2 Dajal hari ini, mereka bukan Yahudi dan mereka bukan juga golongan kristian yg sebenar... malah jauh sekali,.. mereka bukan golongan Islam..... walaupun mereka petak dan bijak... menghukum dan berhukum..!! 

Walaupun mereka merupakan saudagar yg menjaja Syuga dan Negara pada umat Islam hari ini!!

Waallahualam!!!!

6 comments:

 1. saya memang kagum dengan hujah GMC...saya peminat blog GMC dulu dan sekarang...teruskan berkarya GMC !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Delete
  2. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
   (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))   Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

   Delete