Friday, November 1, 2013

Rancangan hiburan "AmeKaw" tajaan Pesuruhjaya PAS Kedah memalukan PAS !!


Inilah tahap mentaliti Pesuruhjaya PAS Kedah Mat Put Been...!! 

Jika bukan Matput been yang menjadi Persuruhjaya PAS Kedah ..sudah pasti provokasi murahan yang mengaibkan ini tidak akan akan belaku!!


Tewasnya PAS di Kedah dalam PRK DUN Sg Limau diantara sebab dan puncanya adalah kerana mentaliti persuruhjayanya yang gagal meyakinkan pengundi-pengundi PAS itu sendiri. 


Isu-isu yang dibangkitkan oleh PAS dalam PRK semuanya mendedahkan tahab mentaliti Persuruhjayanya yang lembab dan kurang matang serta gagal menarik keyakinan rakyat khususnya pengundi PAS untuk kekal bersama PAS. 

Jadi tidak hairanlah rata-rata pemimpin dan penyokong PAS di DUN sg Limau telah membuat Perhitungan 48 jam lebih awal bahawa PAS gagal mengekalkan kerusi DUN sg Limau!!! 

Atas kesedaran tersebut itu juga lah maka PAS sudah membuat persedian awal untuk menghadapi kekalahan diluar jangkaan mereka di DUN Sg Limau dengan memainkan isu...

"PAS berkempen dengan kudrat parti semata-mata tetapi BN berkempen dengan kekuatan sebahagian besar kementerian yang terdapat di Putrajaya, duit dan habuan yang banyak untuk ‘merasuah’ pengundi serta kempen menggunakan semua saluran media utama dalam negara"[clik]

Jadi tidak hairanlah selepas PAS menerima kekalan yang terok dalam PRK DUN Sg Limau itu nanti PAS Kedah melalui Pesuruhjayanya akan lebih meroyan dari apa yang sedang dilaluinya hari ini untuk menutup kelemahan PAS yang gagal mengusai Kedah dalam PRU13 yang lepas dan hilang lagi  kerusi DUN Sg Limau. semuanya bukan kerana UMNO/BN perkasa dengan kementeriannya yang terdapat di Putrajaya, atau duit dan habuan yang banyak untuk ‘merasuah’ pengundi serta kempen menggunakan semua saluran media utama dalam negara sepertimana kelaziman  yang didakwa oleh PAS yang tidak dapat menerima kekalan.....tetapi semua modus Operandi kempen PAS di Sg Limau dinilai oleh pengundi PAS hanya bertaraf rancangan hiburan  TV3  "AmeKaw" yang di hostkan oleh Persuruhjaya PAS Kedah Mat Put Omar!!

Rancagan "AmeKaw" tajaan Pesurihjaya PAS Kedah memalukan PAS !!

No comments:

Post a Comment