Sunday, November 17, 2013

PAS lebih banyak berbohong!! menipu dan putaq belit berbanding DAP...!!


Jika mau dibandingkan antara PAS dan DAP...Pemimpin PAS lebih banyak berbohong dan menipu berbanding DAP. 

Jika DAP atau Karpal Singh berbohong atau menipu mungkin atas sebab Karpal Singh bukan orang Islam dan bukan bertaraf ulama. atau lebai2 Kera yang bibirnya basah dengan kalimah-kalimah suci sewaktu berceramah dan berkuliah,,,tetapi Karpal Singh cuma salah seorang saudagar Politik pada Parti talibarut yang berdaki Islam... 

Tapi bagaimana jika orang Islam itu sendiri lebih-lebih lagi yang bertaraf ulama Politik DAJAL sanggup bohong sesama orang Islam?? Pada GMC ia lebih hina dari mereka bukan  pemimpin Islam...!!!
.Lebih-lebih lagi menjadikan cereka padat [CD] Plastik sebagai bahan bukti menuduh pihak yang satu lagi berbohong..!! 

Lupakah PAS tentang isu CCTV yang tidak boleh dijadikan bahan bukti untuk menuduk seseorang itu kerana ia dianggap "BESI" yang keras dan kaku??

Nampaknya PAS lebih banyak berbohong !! menipu !! dan memutaq belit  berbanding DAP.....!!

Sebenarnya kenyataan Karpal Singh sengaja PAS jadikan isu  menjelang Muktamar PAS ia sekadar Provokasi murahan pemimpin PAS untuk menarik perhatian penyokong2 PAS yang sedang dan telah ditipu oleh pemimpin PAS selama ini bersama DAP.

Sebenarnya banyak lagi isu yang DAP pernah bangkitkan  mencemar imej Islam  sekaligus mencabar umat islam bukan sekadar  tercalar imej pemimpin PAS yg telah sedia tercalar dan barbalar dengan berbagai  berbelang dan jalur tipu daya dan putaq belit. 

 Apakah kenyataan  " Karpal Singh pada tahun 1990 sebelum ini iaitu “jika PAS ingin laksana Negara Islam, langkah mayat saya dulu” tidak tercalar dan bebalar imej PAS??? Apa kah maruah pemimpin Politik yang berdakikan agama [PAS] lebih hebat maruahnya berbanding maruah  Islam....???

Sebenarnya Karpal layak   menyarankan pendaftaran Pas dibatalkan kerana PAS awal-awal lagi sudah membuktikan pada DAP bahawa dalam pelembagaan PAS sendiri  ..."

“Bukan sahaja dalam manifesto, dalam Perlembagaan PAS sendiri memang tidak mengandungi satu perkataan pun untuk menubuhkan sebuah negara Islam, dia (DAP) boleh tengok sendiri dan baca perlembagaan itu.” 

– Nik Aziz Nik Mat, Utusan Malaysia, 4 Ogos  2001

Apa guna PAS nak terus  melebelkan Parti Islam  lagi sedangkan PAS sendiri setuju gugurkan Negara Islam dan HUDUD..dalam agenda perjuangan mereka hari ini bersama2 DAP....PAS jangan cuba-cuba untuk  meneruskan agenda putaq belit ini lagi......

Jadi dalam isu kenyataan Karpal Singh menyarankan agar  pendaftaran Pas sebagai parti yang hanya berlabelkan Islam itu patut  dibatalkan adalah patut dan berketepatan sekali pada masa dan waktunya...lagi pun PAS juga bersedia menjunjung dan menjilat kembali pelembagaan yang dianggap pelembagaan kapiaq sebelum ini  jika PAS dan PR dapat menawan Putra Jaya...!!

Bukti: ”seandai menang dalam pilihanraya akan datang, BA atau pembangkang akan menubuhkan sebuah kerajaan demokratik dan adil diperingkat federal atau pusat yang [menYokong ]perlembagaan persekutuan yang ada”


[Hadi Awang]

PAS PARTI "BARUA"  DAP SE-Malaysia.... [clik]

No comments:

Post a Comment