Friday, November 1, 2013

Nasib yang menimpa keatas Allahyarham Ostat Azizan setaraf apa yang menimpa keatas balu-balu di Memali..!!


Sewaktu hayatnya dan selepas hayat...Ostat Azizan hanya menjadi bahan Politik PAS bersandiwa sesama sendiri!! Sewaktu hayatnya PAS bersandiwa untuk meraih kekayaan dan pangkat tetapi hakikatnya mereka memusuhi Ostat Azizan dari dalam..tidak masakan "USUL PAS KAWASAN" yg dikeluarkan oleh pihak-pihak tertentu semata-mata untuk mencemuh dan menghina pentadbiran Ostat Azizan..!! 

Tanpa musuh-musuh Ostat dari dalam...masakan "USUL PAS KAWASAN" tersebar meluas dan terlepas ketangan musuh!!Akhir kata apa yang menimpa keatas Allahyarham Ostat Azizan Razak sewaktu hayat dan selepas hayat sebenarnya ..itulah yang dialami oleh balu-balu di Memali  selama lebih 25tahun ini ...sewaktu Wang tabung melimpah  ruah balu-bulu ditatang dan dijulang kononnya inilah mangsa kekejaman UMNO....dalam masa yang sama PAS meraih simpati rakyat..!!

Akhinya bila segala-gala pekong dan cabuk  pemimpin didedah oleh mangsa-mangsa Tabung Memali...hari ini  mangsa2  dikecam dan dicaci...

Sebagai kesimpulannya perjuangan PAS hanya mengambil kesempatan keatas orang lain untuk meraih keuntungan Politik...apa yang belaku pada Ostat Azizan hari ini tidak lebih dari menjadi bahan kempen dalam PRK DUN Sg Limau untuk kepentingan pohak tetentu....Hakikatnya itulah yang sebenar nya belaku pada balu-balu  Memali  yang  sekadar menjadi DANA politik  murahan PAS untuk berkempen...!! 

Hakikat yang sebenar ,,,,,,Siapa kah  Ostat Azizan dan Balu-balu di Memali  hari ini dimata pemimpin PAS ...!!!

Mereka hanya "DANA" kempen Politik murahan yang hanya mampu hidup diatas populariti orang lain !.....sedangkan mereka tidak mampu mempopularkan diri mereka kepada rakyat tanpa mencetus sesuatu Provokasi murahan!>>>>>[clik]

No comments:

Post a Comment