Saturday, November 2, 2013

Mungkin ramai tidak setuju ini kerja jahat UMNO..tapi lebih ramai setuju inilah..


Rasanya lebih ramai bersetuju bahawa  ini adalah  sikap  tidak bermoral yg datangnya dari Politik dalaman  puak2 Pakatan sendiri..!!


Replika ini jelas menunjukkan betapa celarunya Politik dalaman PR hari ini khususnya PAS yang begitu terdesak untuk  meraih undi ATAU PUN  untuk menewaskan calon sendiri !!.....

Lihatlah betapa busuknya hati dan perut pemimpin yang berdakikan perjuangan agama !!!mereka sanggup melakukan apa saja untuk melimpahkan tuntutan hawa nafsu........!!

Perbuatan tidak bermoral ini juga salah satu lagi punca  yang bakal menyumbang kepada  kekalahan  PAS  yang teruk diluar jangkaan dalam PRK DUN Sg Limau seterusnya memberi ruang yang lebih  selesa kepada calon BN meraih kemengan...sekali gus memperlihatkan kepada Rakyat layak kah PAS di KEKALKAN di DUN Sg Limau selepas ini.

Adalah amat sukar untuk kita mengenali haiwan yg berada dalam kelompok manusia..berbanding manusia yang berada dalam kelompok haiwan...lebih2 lagi mereka bertopengkan  agama demi Politik murahan !!

Insyaallah !! ....

Kemenangan akan memihak kepada  pemimpin yang benar-benar mencari keredaan Allah !!

Sepertima yang kita maklum...Allahyarham Ust Azizan mempunyai lebih  ramai musuh dari dalaman yang sukar dikesan.. berbanding musuh politiknya dari luar....!!No comments:

Post a Comment