Friday, November 1, 2013

Busuknya hati dan perut pemimpin PAS yang bersalut serban...


“..kita kena buat sesuatuni..bagi dia [Ust Azizan] jadi calon PRU13 tapi bagi dia KALAH di Sungai Limau!! Baru Kubang Rotan [YB Nasir Mustafa] boleh naik jadi Calon !"...........

[clik]......Jadi tidak hairanlah apa yang belaku terhadap balu-balu Tragedi di Memali yang pemimpin dinafikan hak dan keahlian serta kebajikan mereka hari ini!! Jika sesama pemimpin pun mereka menunjukkan sikap yang tidak sepatutnya ada pada diri mereka yang bertitle Ust dan para ahli-ahli Usrah dan ahli2 ilmuan agama...masakan apa yang belaku dan menimpa keatas mangsa-mangsa penipuan PAS keatas tabung Memali itu satu yang mustahil...!! 

Sebenarnya baik dalam organisasi PAS itu sendiri maupun keatas pemimpin PAS itu sendiri sebenarnya tidak ada yang mustahil...jika UMNO dianggap oleh pemimpin PAS...busuknya hingga ke Usus...tetapi hakikat sebenar PAS busuknya dari hati hingga ke perut. Allahuakbar !!

Sebenarnya "MALAUN"  ini paling banyak membawa SIAL pada PAS di Kedah...seawal PAS menduduki Kedah,,,MELAUN ini sudah bercita-cita besar....dan sanggup menipu pada rakyat jelata...jadi tidak hairanlah jika GMC katakan MELAUN ini lidah setaraf LIDAH BEWAK!!! dan ber HATI BABI !!!

Perancangannya paling licik...selicik bewak menyusur longkang !!....busuknya tidak terhidu...tapi bangkainya dibenam kedasar...!!

Waallahuallam !!

No comments:

Post a Comment