Friday, October 18, 2013

UMNO Padang Serai busuk sampai keusus..??...Apa pulak dah nei UMNO Padang Serai Oi........???


Apa sudah jadi dengan UMNO Padang Serai nie.....??? 

 Khabarnya besok akan berlangsung Mesyuarat Agong Pemilihan tapi malangnya hingga ke saat ini masih ada wakil-wakil yang dipilih dalam Mesyuarat bahagian -bahagian UMNO yang belum terima sebarang surat jemputan ke Majlis Mesyuarat Agong UMNO yang akan berlansung besok 19hb Oct 2013?? 

kah..kah..kahh 

kah..kah..kahh 

kah..kah..kahh 

Apakah Mesyuarat Agong  kali ini juga akan belaku sepertimana mesyuarat bahagian yang lepas ianya terpaksa dibatalkan dan dibuat berulang kali kerana keputusan Mesyuarat tersebut tidak memihak pada pihak2 tertentu???? 


kah..kah..kahh 

kah..kah..kahh 

kah..kah..kahh

Apakah UMNO Padang Serai juga bakal mengulang Sejarah hitamnya sekali lagi sewaktu  zaman Tengku Razali Hamzah???


kah..kah..kahh 

kah..kah..kahh 

kah..kah..kahh


 GMC  difahamkan  ada bahgian-bahgian UMNO Bahagian Padang Serai hingga kesaat ini masih lagi belum menerima sebarang surat jemputan ke Mesyuarat Agong  yg akan bermula besok 19hb Oct 2013.

 Sepatutnya seminggu sebelum Mesyuarat Agong berlangsung wakil-wakil yang dipilih  dalam mesyuarat cawangan baru-baru ini  sudah menerima surat jemputan dari pihak tertentu...tapi malangnya apa yang GMC difahamkan ada wakil-wakil yang dipilih dalam mesyurat cawangan baru-baru ini masih belum menerima maklum balas dari pihak tertentu..!!

Apakah dalam Mesyuarat Agong pemilihan UMNO ini juga masih ada sumbang mahram..?????

kah..kah..kahh 

kah..kah..kahh 

kah..kah..kahh 

Mengapa pihak tertentu terlepas pandang hal-hal yang sedemikian...mengapa masih ada wakil-wakil  yang dipilih dalam mesyuarat cawangan baru-baru ini masih  lagi belum menerima surat jemputan ke Mesyuarat Agong pemilihan yang akan berlangsung besok???

kah..kah..kahh 

kah..kah..kahh 

kah..kah..kahh

UMNO Kedah perlu mengambil perhatian yang serius pada kemelut yang sedang belaku dalam UMNO Padang Serai hari ini...!! jangan menambah lagi LOYA rakyat terhadap UMNO gara-gara musang yang berbulu "BABI"...!!

 Apa lagi WAYANG yang akan ditayangkan oleh UMNO Padang Serai...???

Persoalannya apa sudah jadi dengan UMNO Padang Serai ini...?? inilah bibit kehancuran UMNO Padang Serai jika pihak Pusat dan Negeri tidak mengambil perhatian yang serius keatas UMNO Bahagian Padang Serai.

Mungkin inilah  yang dimaksudkan oleh Setiausaha Majlis Bekas Wakil-wakil Rakyat Negeri Kedah (Mubarak),bahawa Umno pusat perlu merombak barisan kepimpinan Umno Bahagian Padang Serai yang dikenalpasti sebagai antara punca kepada kekalahan calon Barisan Nasional (BN) di peringkat Dun dan Parlimen berkenaan......

UMNO Padang Serai perlu tranformasi pemimpin ......bukan terus mengekal mereka yang mengundang bencana pada UMNO!!  dan inilah kebenaran yang benar benar belaku  dalam UMNO Padang Serai hari ini  seperti mana kata  kata Che Det dalam blognya.  UMNO Padang Serai hari ini telah rosak dari peringkat atas hingga keakar umbinya.

UMNO  Padang Serai  busuk sampai keusus!!!


[clik]

1 comment:

  1. umno padang serai sudah jadi macam syarikat sdn bhd..
    selagi ada 6 jahanam dalam umno padang serai.terus lingkup.
    pemimpin umno padang serai asmara banyak sangat.
    dgn bini orang pun ada.

    ReplyDelete