Wednesday, October 30, 2013

Tu..DIA..!!! Mahfus bukti “SUSU” tamat tempoh milik PAS…?? kah..kah..kahhh


Kan GMC dah kata….!!!kah..kah..kahhh

Mahfus memang PAKAR !!! PAKAR !! PAKAR !!

Mahfus dan pemimpin PAS Kedah memang pakar soal “SUSU” nei..!! 

Terbaru Mahfus berjaya buktikan siapa pemilik “SUSU” tamat tempoh dimana pemiliknya juga merupakan pemimpin PAS sendiri yang naik turun mahkamah untuk menukar SUSU lama kepada SUSU yang lebih segar masih dalam proses menjadi SUSU segar bugar yang sedap di kunyah !!! 

kah..kah..kahh 
kah..kah..kahh 
kah..kah...kahh 

Pemimpin PAS tolak "SUSU" tamat tempoh cari "SUSU" SEGAR...!!!

Masakan Mahfus lupa isu "SUSU" segar yang di impot dari KEMBOJA yang belum cukup tempoh di pulangkan balik oleh pemimpin PAS satu ketika dulu..!!


kah..kah..kahh 
kah..kah..kahh 
kah..kah...kahhGara-gara gambar 'superimposed' menggunakan teknik ‘Photoshop’.... terbongkar pula ceita baru melaun PAS ini nak cerai bini ke-dua gara-gara nak tambah bini ke-tiga.!! 

 kah..kah..kahh 
kah..kah..kahh 
kah..kah...kahh 

Melaun ini jugalah kata sumber yang mengejek-ngejek dan menghina Ahli Jawatankuasa Bertindak Madrasah Salihiah dengan menggelarkan mereka sebagai KEBULOQ DUIT setelah AJK Bertindak Madrasah Salihiah bersetuju akhirnya untuk menerima pampasan berjumlah RM1.2 juta dari Kerajaan Negeri Kedah yang diketuai oleh PAS ketika itu. 

Dia juga merupakan pemimpin PAS a.k.a malaun  yang terlibat dengan kerja-kerja 'superimposed' menggunakan teknik ‘Photoshop’ kata sumber>>>[Clik].

No comments:

Post a Comment