Tuesday, October 1, 2013

Tahaluf Siasi PAS/DAP menjadi nilai PAS 0.50sen.....


Sikap pemimpin Pas ketika ini lebih banyak memberi imej buruk kepada parti selain turut terkena tempias dengan masalah yang menimpa DAP dan Parti Keadilan Rakyat (PKR). 


Khairudin berkata, Pas di mata pakatan pembangkang bukan sahaja bernilai 50 sen, malah ahli-ahli parti itu tidak dipedulikan. "Hina sangatkah ahli-ahli Pas di mata ahli-ahli DAP dan PKR? 

Gesaan Harun Taib itu saya rasa tepat pada waktunya,"..

Inilah padahnya jika nafsu memerintah melebihi ilmu yang dimiliki akhirnya PAS hari ini dianggap melukut di tepi gantang oleh DAP dan PKR...atau lebih tepat lagi PAS ibarat "Golok Kayu..Kerbau Tanah" pada PKR dan DAP....jual tak ada harga...membajak tak pernah Politik PAS ibarat golok kayu....manakala pemimpinnya pula diibaratkan kerbau tanah...bukan saja tiada nilai dan haram di makan oleh umat islam.... tapi utk kerja membajak tanah juga tidak pernah dilakukan oleh haiwan spesis ini...!!

Eloklah tahaluf Siasi dikaji semula seperti yang cadangkan oleh Ketua Dewan Ulama Pas, Datuk Harun Taib....jangan sampai PAS hilang nilainya......seperti mana HAMIN dan Parti2 Serpihan PAS sebelum ini.... 

[clik] 

  


No comments:

Post a Comment