Friday, October 4, 2013

PRU13 UMNO Padang Serai Bazirkan Wang berjumlah setegah juta untuk pengundi luar...?


UMNO PAdang Serai....patut le ramai sangat nak bertanding untuk merebut Ketua Bahgian....

kah...kah..kah
kah..kah..kah
kah..kah..kahh


Sampaikah peruntukkan tersebut ke tangan-tangan pengundi-pengundi luar yang balik  dari jauh untuk mengundi dalam PRU13 yg lalu bagi memantu kemenangan UMNO/BN Padang Serai???


Benarkah peruntukkan yang begitu banyak dari UMNO Negeri mencapai sasaran? 

Akhirnyaramai pengundi-pengundi luar yang pulang kecewa dengan  sikap pemimpin UMNO itu sendiri.

Siapa sebenarnya yang menerima peruntukkan tersebut???


Inilah sebenarnya punca kehancuran UMNO Padang Serai yang dilakukan oleh pemimpin UMNO sendiri...kekalahan UMNO/BN Padang Serai bukanlah kerana kekuatan pihak pembangkang dikawasan tersebut .. tetapi kehancuran dan kekalahan UMNO/BN Padang Serai adalah berpunca dari  sikap pemimpin UMNO Padang Serai  itu sendiri .

Apakah mereka layak di pilih untuk menerajui UMNO Padang Serai lagi bagi menghadapi PRU14 nanti ....atau lebih baik mereka berundur kerana mereka tidak mampu untuk memperkasakan UMNO... mereka hanya menjadi DANA  memenangkan pihak pembangkang! 

Seandainya mereka masih mewakili UMNO Padang Serai Insyaallah PRU14 Parlimen dan DUN  Padang Serai masih kekal menjadi milik pembangkang...

Kisah setrusnya>>>[clik] http://puterasniper.blogspot.com/

UMNO Padang Serai kemana Peruntukkan Wang sebanyak RM 563,940,00 dalam PRU!3,,,?????6 comments:

 1. Duit depa bedak sesama mereka .Simpan untuk guna pertandingan UMNO Padang Serai.
  Mangkok hayun tu rupanya tak bertanding takut kalah awal.Buat buat hidup susah.
  Dalam UMNO Padang Serai yang ada hari ini.

  pelari duit pilihnaraya dulu pun ada duit makan makan
  pelari duit tekun pun ada
  pakar jual 2 pintu bangunan umno di taman mahsuri pun ada
  kaki kencing pun ada
  bawa bini orang pun ada
  boikot pilihanraya pun ada.

  bersihkan umno padang serai kalau mau selamat.

  ReplyDelete
 2. Halim simpan Payung? T=Shirt.tak payah tanya kerana terlalu lapaq sangat ingatkan ada harga si halim ni sewa cari makan kambuih semua payong BN..dengar pula saki baki yg ada dia bakar macam harta bapak dia.Inilah perangai halim bas yg dok ada.lepas ni dia nak bakar bendera BN/UMNO kononnya BN terajang dia pula.sapa tak kenai halim bas,cikgu det mulut herot dan raman.inilah parasit umno pdg serai.

  ReplyDelete
 3. ayoo..yoooo. ini macam cerita ka?tapi itu halim banyak kaya punya orang,itu hari ada dengar banyak cerita itu halim Caltex juga bakar sama kambus itu ribu ribu payong bn apa pasai itu budak bikin itu macam.apa pasai dia tarak jual saja itu payong? apa pasal mau kambus mau bakar itu payung.itu zuber kutty umno punya orang cakap banyak orang binci sama dia ada betoi ka tamby?diaorang cakap dia punya hati pun lebih kurang pari punya hati juga, banyak hitam macam itu gobala juga?ayoo..ayoo kalau ini macam punya orang mau jadi itu pemimpin mampuslah itu melayu padang serai.ayoo..ayoo tamby butoi ka itu jari sakit sama zuber kutty bikin surat mau tendang sama itu halim kutu payong? apa dia punya kosa apa kutu payong punya dosa…amma’ vanakum

  ReplyDelete
 4. Anak Bukit JelutongOctober 4, 2013 at 6:04 PM

  RM500 ribu tu bukan sikit, walaupun dalam musim PRU.

  Tapi, kalau yang berhak dapat, yakni Pengundi-pengundi Luar yang balik semata-mata nak membantu UMNO, dinafikan hak mereka, kemana pula wang yang banyak tu mengalir ? Masuk poket sapa ?

  Cuma ahli UMNO Bahagian Padang Serai saja yang tahu.

  Siapa ?


  ReplyDelete
 5. Salam , nak buat macamana ,orang umno asyik dok komplen tapi berani nak mengubah, di mana pahlawan umno yg berani demontrasi tranformasi. sorang pun tak dak, yg ramai kaki tepuk tangan saja. Habis tu nak minta umno jadi elok. Kita kena ubah dgn apa yg kita ada. Bersama menghapuskan pengkianat parti dan bangsa ,singkirkan 6 jahanam tu.

  ReplyDelete
 6. La ni dengar kata umno P.serai nak kena gantung pasai pemilihan yg tak telus hari tu, Patut la AJK baru tak bergerak lagi, nak tunggu bila? Sampai dekat Pru14 baru nak plan.Umno PS terlalu banyak yg gila kuasa tapi tak boleh memimpin. Kelemahan berpunca dari cawangan lagi, depa ketua cwg suka sekat dan kerat bakat kepimpinan yang baru, terutama kalau ktangan kjaan, patutlah depa sokong PR, rupanya peranan ketua cwg menjadi dan geng bodoh juga yg boleh jadi ketua bhgian.

  ReplyDelete