Thursday, October 24, 2013

PRK Sg Limau Mustahil Sang Kelembai akan membantu Kroni Azizan Razak …..!!


... Kalau tidak berada-ada masakan tempua bersarang rendah....!!! "..

CALON PAS PRK DUN Sungai Limau, Mohd Azam Abdul Samat didakwa tidak mempunyai pertalian kekeluargaan dengan Allahyarham Tan Sri Azizan Abdul Razak sebaliknya beliau mempunyai hubungan kekeluargaan dengan Dato' Phahrolrazi Mohd Zawawi bekas Timbalan Pesuruhjaya Pas Kedah...." 

Amat Sukar untuk kita pecaya CALON PAS PRK DUN Sungai Limau mempunyai pertalian kekeluargaan dengan Allahyarham....tepapi lebih mudah kita pecaya CALON PAS PRK DUN Sungai Limau ada pertalian samada Kroni maupun saudara dengan Musuh Azizan Razak iaitu Sang Kelembai...

Melalui "Usul PAS kawasan" yg dihasilkan oleh kaum suku-sakat Sang Kelebai merupakan  satu langkah awal untuk mengulingkan Ust Azizan Razak? 

Hari ini dalam PRK Sg Limau  kita dikejutkan musuh-musuh Azizan tiba-tiba berusaha untuk memenangkan anak didik Azizan Razak yang kononnya mempunyai pertalian kekeluargaan dengan Allahyarham Ostat !! 

kah..kah..kahh

kah..kah kah..kah..kah

kahh kah..kahh..kah..kah...kah..kahh

Impossible !! impossiblbe !! impossible !!

[clik]


Bukan setakat itu saja yg impossible...!! tetapi secara tiba2 musuh-musuh Allahyarham menjulang dan menjunjung perjuangan Ostat secara mendadak... belum pun sempat mereka menukar cara pentadbiran Ostat Azizan sebelum ini..kononnya ala kenderaan 
3 silinder ...........................!!!!

kah..kah..kahh.kah
kah,..kah..kah.kah
kah..kah..kahh..kah 

Sebagai kesimpulan dakwaan  "Keluarga Arwah Ostat Azizan dakwa Calon PAS DUN Sg Limau menipu ada kebenaran dan logiknya...[clik]

Mengapa..secara tiba-tiba musuh Allahyarham Ostat nak memenangkan kaum keluaga Ostat? betul ke mereka mahu mengekalkan kaum keluaga Ostat  dan meneruskan agenda yang ditinggalkan oleh Ostat??

kah..kah..kahh.kah
kah,..kah..kah.kah
kah..kah..kahh..kah

".. MB Kedah terus tertekan"

ALOR SETAR: Menteri Besar, Datuk Seri Azizan Abdul Razak terus menerima tekanan dalaman apabila PAS Kawasan Kuala Kedah mendesak Pengerusi Jawatankuasa Industri dan Pelaburan, Datuk Amiruddin Hamzah yang baru dilantik semula kelmarin supaya melepaskan jawatan EXCO. -petikan Berita Harian"


 Anonymous said....phahrolrazi and the gang perlu bertanggungjawab dan dipersalahkan jika PAS tumbang di Kedah kerana tidak berhati-hati dan tidak bersabar.

 "..BERTAUBATLAH! Kembali ke dalam saf dengan merendahkan diri bersama-sama dengan mereka yang merendah diri, bukan dengan "syarat" bahawa pendapat kamu mesti diterima. Itu bukan tawadhu namanya. Di depan Allah, lucutkan dahulu PhD kamu seperti Nabi Musa disuruh menanggalkan kasutnya semasa berada di lembah thuwa!

[clik]No comments:

Post a Comment