Tuesday, October 29, 2013

Pemuda PAS Kedah yang sarat dengan ulama tak teringin nak minta maaf pada Keluarga Azizan ke..?


Apakah Keluarga Azizan Razak  "TIDAK" terasa kecewa berhubung gambar photoshop yang dibuat oleh PAS  yang  terdesak untuk mengekalkan kemenangan di Sungai Limau sehingga sanggup menggunakan apa sahaja cara.???

Apakah cukup sekadar PAS berdalih dan berhelah....??? Tidak kecewakah Keluaga Ust Azizan bila belaku penipuan PAS yang terdesak hingga sanggup melakukan superimpose terhadap gambar tersebut??

 

Tidak terasa bersalahkah atau kecewa pula kah ketua-ketua Pemuda PAS bila belaku pembohongan dan penipuan sedemikian terhadap pengundi2 di DUN Sg Limau ???


Dimana pula letaknya maruah Politik dan Ketua Pemuda PAS bila memaparkan risalah kempen yang menunjukkan gambar calon parti  Mohd Azam Abd Samat bertemu dengan Allahyarham Tan Sri Azizan Abdul Razak,di pejabatnya ketika Azizan menjadi Menteri Besar Kedah.

Dan setelah disiasat gambar tersebut  adalah bukan merupakan gambar yang sebenar atau asal tetapi ia adalah  gambar  yang menggunakan teknik ‘photoshop’ bagi menampal wajah Mohd Azam pada wajah seorang daripada pemberita SINAR?


Adakah Keluarga Ust Azizan reda dengan pembohongan dan penipuan yang dilakukan oleh pemimpin PAS keatas allahyarham semata2 untuk meraih undi....tidak terasa malukah pemimpin serta pemuda PAS Kedah???

Adakah gambar auta dan fakta tersebut tidak menjatuh maruah  Parti Politik yang sarat dengan pemimpin ulama yang kononnya penuh adap dan sopan serta budaya orang Kedah...

Jika  Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin SUDAH membuat permohonan maaf secara terbuka terhadap kaum keluarga Ust Azizan....apakah Pemuda PAS  Bukit Choras tidak pula terasa untuk menunjukkan sikap yang ditunjukkan oleh Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin terhadap isu menggunakan teknik ‘photoshop’ bagi menampal wajah Calon PAS  pada wajah seorang daripada pemberita SINAR?

Sekurang-kurangnya Pemuda PAS Kedah  yang sarat dengan pemimpin ulama perlu menunjukkan sikap dan budaya yang lebih baik dari apa yang dibuat oleh TPM terhadap keluarga Azizan setidak2nya memohon maaf kepada pengundi2 DUN Sg Limau diatas kerja jahat PAS tersebut yang . menampal wajah Calon PAS  pada wajah seorang daripada pemberita SINAR?

Jangan kerana nila setitik seluruh rakyat Kedah terpalit  dengan perbuatan kurang hajar pemimpin PAS.. yang bijak menilai kesalahan orang lain..sedangkan ekor bergelumang dengan najis DAP!!!

Pemuda PAS Kedah buktikan...ada atau tidak "TELOQ" pada TPM demi maruah sebuah Parti yang kononnya sarat dengan pemimpin ulama dan kaya dengan adap dan susila...!!!

1 comment:

  1. ADA ULAMA BERSEPAH PUN ULAMA TEROMPAH KAYU, NAK BUAT MACAMANA.......MAAF SEBAB GUNA BAHASA NIK AZIZ.

    ReplyDelete