Thursday, October 24, 2013

NEI BARU ADA KAITAN DENGAN ARWAH OSTAT AZIZAN… YANG TU.BUKAN….!! TIPU !! KRONI PAHROLRAZI...11

Sebelum ini si Phahrolrazi nei bukan main akrab lagi dengan cucu menantu Ostat Azizan Razak selaku President Kulim Technology Park Corporation iaitu Hj Sobri ….ini baru sah yang jadi bekas President Kulim Technology Park Corporation iaitu Hj Sobri ada pertalian saudara dengan Allahyarham Ostat Azizan Razak iaitu CUCU Menantu kesayangan Ostat dan selaku rakan Usrah Ir Phahrolazi… atas kerjasama Phahrolrazilah lah maka si Ust Sobri Cucu menantu Ostat ditabal menduduki kerisi empok President Kulim Technology Park Corporation sebelum ini..!!

Sebenarnya Sang Kelembai ini banyak mendatangkan masalah pada PAS Kedah seawal PAS menduduki Kedah!! dedam kesumat Sang Kelembai dan kuncunya tidak akan tamat dengan kokosongan kerusi DUN Sg Limau.....!!

kah..kah..kahh
kah..kah..kahh
kah..kahh..kahh

Mengapa Hj Sobri tidak dipilih menjadi Calon di DUN Sg Limau bagi menganti tempat Ostat...dia juga ada Jawatan dalam PAS..dan bekas orang kuat Kulim Hi-Tech???

kah..kah..kahh
kah..kah..kahh
kah..kahh..kahh

Persoalannya mengapa cucu menantu Ostat yang bertaraf bekas President Kulim Technology Park Corporation tidak dipilih  untuk meneruskan perjuangan Ostat …jika benar PAS sanjung dan junjung  perjuangan Ostat Azizan  dan sebagai nak menghargai jasa Ostat pilih lah Hj sobri lagi pun cucu menantu Ostat bekas President Kulim Technology Park Corporation bukan President Ladang Ayam Mega Projek tajaan Phahrolazi yang kini hanya menjadi ladang babi Hutan mega!!

Mengapa PAS pilih orang yang dikatakan menipu ada tali persaudaraan dengan Ostat kerana semata2 untuk meraih undi dari musuh2 Ostat agar menyokong calun tersebut..kroni Phahrolrazi dan Mat Put nei..

Rasa GMC Hj Sobri cucu menantu Ostat jauh lebih layak dicalunkan jika nak dibandingkan dengan lebai yang kononnya ada pertalian saudara dgn Ostat Azizan ini..!!

Sebenarnya PAS Kedah nak hilangkan pengaruh Ostat Azizan di Kedah,,,itu saja matlamat dan arah tuju puak2 Sang Kelembai ni..

No comments:

Post a Comment