Monday, October 21, 2013

Lebai PAS nei nak muhong apa pulak kali neii...??? kah..kah..kahhh

Pendek kata apa yang nak dipembohong oleh Calun PAS Sg Limau dalam sessi ceramah kempen pilihan Raya Kecil DUN Sg Limau kali ini semuanya dah habis diguna pakai oleh pemimpin PAS sebelum ini dalam PRU13 yang lalu...!!

Jadi Calon PAS yang dipilih untuk bersabung dalam PRK Dun Sg Limau ini terpaksa membuka balik kamus pembohong yang belum digunakan lagi sebagai modai untuk berkempin dlm PRK kali ini...takut..takut Modai pembohong itu sudah diguna pakai oleh pemimpin PAS sebelum ini...!!

Jadi Calon PRK iaitu Ketua Pemuda PAS Jerai Mohd Azam Samat yang juga pengarah Pusat Asuhan Tunas Islam Kedah terpaksa meneliti terlebih dulu apa Isu yang belum pernah PAS Kedah Pembohong pada rakyat untuk dijadikan kesinambungan beliau berceramah dalam kempen tersebut..jika tidak racun arsenic yang bakal dihidangkan pada pengundi DUN Sg Limau akan menjadi hidangannya pula pada 5hb nanti...!! 


kah..kahh..kahh
kah..kahh..kahh
kah..kahh..kahh


Jadi sebagai kesimpulannya jika nak pembohong pun...Ketua Pemuda PAS Jerai ini kenalah selak-selak kembali...adakah isu yg nak diwayangcinakan pada pengundi itu nanti..  sudah diguna pakai oleh pemimpin PAS sebelum ini...jika isu tersebut dah diguna pakai jgn lagi di jaja dan diulang2 pada pengundi2 lagi dalam PRK kali ini...

kah..kahh..kahh
kah..kahh..kahh
kah..kahh..kahh

Inilah bakal kambing Hitam yang bakal PAS Korbankan di DUN Sg Limau pada 4 Nov Nanti..!!

AGAK-AGAK PRK DUN  SG LIMAU NEI  PAS NAK PEMBOHONG APA  LAGI pada pengundi DUN Sg Limau..…??

Hudud?

Negara Islam?

Rasuah?

Salahguna kuasa?...

atau,,,,Nak hapus arak? Judi..!! karaoke..!! nak buat ladang rakyat?  Nak turun harga minyak nyok!! Minyak gamat!! Minyak angin !~!..nak bagi pecuma ubat kuat batin pada penganut2 PAS yang lemah tenaga batin?? Nak naikkan taraf pondok tunggu derian..?? nak naik taraf  hidup ibu-ibu tunggoi di Memali?? Nak bayar balik duit tabung yang di curi..!! nak ganti Madrasah yang diroboh ? nak tambah saiz memorial Park cina mampuih di Sg Kob Kulim..nak besarkan kandang babi mega di Bukit Selambau??? 

Nak reban madrasah mana lagi dan naik taraf kuil mana pula,,?

Kah..kah..kahh
Kah..kah..kahh
Kah..kah..kahh

Beranikah PAS mempertahankan perjuangan Parti Komunis Malaya dan abu Chin Peng dalam ceramah mereka nanti…??? Atau PAS akan mempropagandakan jirat Chin Peng berbau harum bak kasturi..???

Pendek kata setiap apa yang terkeluar dari janji2 kosong  Calon PAS di Sg Limau nanti semuanya ibarat racun arsenic yang ditaroh dalam makanan penyokongnya sendiri…tidak masakan ada ahlol2 penulis resmi PAS kata…”lebih baik PAS jangan adakan siri ceramahnya dalam PRK Sg Limau nanti” kalau nak menang !!

Apa tidaknya ….modal apa lagi yang PAS Kedah mampu bekalkan pada Ketua Pemuda PAS Jerai Mohd Azam Samat a.k.a lebai PAS nei untuk membohongi  pengundi2..??

Apa lagi perjuangan PAS yg nak diperkatakan oleh penganut2 Parti dajal di Kedah  lagi sedangkan Kalimah Allah sendiri PAS gagal untuk mempertahankan dari diisyirikkan oleh sekutu mereka hari ini…

Tapi sepeningalan PAS Kedah pada Rakyatnya hari ini khususnya umat Melayu islam hanyalah ratusan ekar Memorial Cina Mampuih yang sedang gian dibagunkan di Sg Kob Kulim dan Kandang babi MEGA di Bukit Selambau…dan selebihnya ratusan ekar tanah rakyat yang diceroboh oleh EXCO berlidah bewak sewaktu PAS menguasai Kedah..!! 

Begitulah busuknya hati perut pemimpin PAS yang bertaraf lebai dan ostat Politik sebelum ini...!! akhirnya tolak tanggga hayun kaki pasai nak ganti 3 selinder dengan gerabak buruk keretapi !!

No comments:

Post a Comment