Tuesday, October 22, 2013

"KHIANATKAH AKU?" akan pastikan PAS tersungkur terok di Sg Limau....!!


 Betoi ke DAP bukan anti Melayu dan Islam??? Pengundi-pengundi Melayu Islam DUN Sg Limau perlu sedar pembohongan yang disalut dengan Serban dan jubah oleh sekutu PAS ini.???


“Kita bersyukur dengan pendirian DAP sekarang, kerana mereka sudah berubah sikap dan sanggup bekerjasama dengan PAS, asalkan tidak mendirikan negara Islam.”

 – Nik Aziz Nik Mat,  – 12 Mei 1999


“Bukan sahaja dalam manifesto, dalam Perlembagaan PAS sendiri memang tidak mengandungi satu perkataan pun untuk menubuhkan sebuah negara Islam, dia (DAP) boleh tengok sendiri dan baca perlembagaan itu.”

 – Nik Aziz Nik Mat, 4 Ogos  2001


12 Mei 1999

“Kita bersyukur dengan pendirian DAP sekarang kerana mereka sudah berubah sikap dan sanggup bekerjasama dengan PAS, asalkan tidak mendirikan negara Islam"


"Mereka pasti menuduh DAP anti Islam dan Melayu, malah akan mengatakan PAS menjadi "BARUA" kepada DAP. " PAS sehingga sekarang mengesa mereka kemukakan bukti manakah yang kata DAP anti Islam atau Melayu tetapi sehingga sekarang tidak ada apa-apa bukti ditunjukkan,"-  Lim Kit Siang 

Begitulah hebat tauke Parti DAP mentarbiyahkan pengundi2 Melayu Sg Limau  bersama2 tauke2 Parti talibarut barua DAP didepan rakyat KONONNYA DAP bukan sebuah Parti anti Melayu dan Islam. 

Kata-kata  yang keluar dari mulut  tauke DAP ini ditelan  oleh barua-barua DAP bagai menelan Panadol bagi menghilang sengal musuh tradisi mereka...!!

.

Kata  tauke DAP ini lagi..."..beliau yakin dengan apa yang telah dibina oleh Ustaz Azizan sebelum ini, pengundi tidak terpengaruh dan bijak dalam melaksanakan tanggungjawab mereka"....

Jadi tidak hairanlah PAS dalam PRK kali ini perlu talian hayat sepenuhnya dari DAP  untuk mempengaruhi pengundi cina kawasan tersebut  bagi meraih kemenangan dalam PRK bagi mengekal kerusi yg disandang oleh PAS dalam PRU13...memandangkan pengundi-pengundi cina sajalah  yg dapat menyambung talian hayat PAS bagi mengekal kerusi DUN tersebut...!!

Betapa butanya pemimpin Dajal yg bersalut serban dan kopiah ini tentang kenyataan tauke DAP ini>>>

clik..."Saya sehingga sekarang mengesa mereka kemukakan bukti manakah yang kata DAP anti Islam atau Melayu tetapi sehingga sekarang tidak ada apa-apa bukti ditunjukkan," -Lim Kit Siang.........No comments:

Post a Comment