Tuesday, October 29, 2013

HADI AWANG INGATKAN PENGUDI2 PAS DUN SG LIMAU MAKAN UMPAN... JGN MAKAN TAIK.....!!! kah..kah..kahhh


Makan umpan, ter TELAN dengan joran SEKALI - Presiden PAS!!!

Awat jadi lagu tu.??.."orang kedah kata"

Awat yang pi telan sekali dengan joran2 atau bok2 dia,,,!!

JERAI: Presiden PAS Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang mengingatkan pengundi-pengundi Dun Sungai Limau agar menjadi pengundi yg bijak berdepan kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) Dun itu 4 November ini. 

Menurutnya, pengundi harus menjadi "ikan yang cerdik" jangan jadi ikan pedukang yang bahlol  sanggup makan taik DAP bila berdepan pelbagai "umpan pancing" yang dihidangkan oleh DAP kepada pemimpin..!! 

 Kata Tuan Guru Abdul Hadi, ikan yang cerdik adalah ikan yang hanya makan umpan bukan makan taik dan bukan memakan joran2nya sekali macam pemimpin PAS hari ini..!! 

kah..kah..kah.. 
kah..kah..kahh 
kah..kahh..kahh.>>>>>>>>>>>>>[clik]

2 comments:

 1. Tolong sebarkan demi kebenaran.

  Yang jadi masalah kepada orang melayu ini adalah mereka sangat mudah percaya kepada orang yang mangaku dirinya " Ustaz ".

  Berita dalam Harian Metro : Seorang Ustaz dari Kemboja datang kutip derma dari orang melayu di Malaysia konon nak buat surau dan mesjid, dan konon nak bantu orang miskin di Kemboja. Tahu2 dia bina banglo macam istana di sana. Tak apa lah setidak2nya orang melayu yang menderma tu dapat juga pahala kerana menolong Ustaz itu membina istana untuk keselesaan diri dan anak isteri dia.

  Berita PRK DUN Sungai Limau : Calon Pas seorang yang bergelar Ustaz. Ustaz mana boleh menipu, Ustaz mana boleh cakap bohong. Tapi Ustaz calon Pas ini bukan tipu setakat satu dua orang sahaja, malah dia berani dan tergamak menipu beribu2 orang melayu pengundi Sungai Limau dan beratus ribu orang2 melayu Pas seluruh Malaysia melalui gambar yang memaparkan pertemuan dia dengan arwah Ustaz Azizan di pejabat MB semasa Ustaz Azizan jadi MB Kedah. Pada hal dalam gambar tu hanya kepala sahaja adalah milik Ustaz Azam calon Pas ini sedangkan badan adalah milik orang lain. Benda ini bukan fitnah, tapi telah diakui oleh Pengarah Pilihanraya Pas iaitu Ir Amirudin. Sekarang satu negara dah tahu Ustaz Pas tak boleh dipercayai, sanggup menipu untuk nak menang pilihanraya.

  Tak tahu lah kalau orang Sungai Limau masih lagi mempercayai Ustaz Pas ???????????

  Ana Muslimah

  ReplyDelete
 2. Makluman kpd semua pengundi...PAS itu macai DAP... tak sedar2 lagi ke..!??

  ReplyDelete