Thursday, October 24, 2013

Doa Pak Ngah Bahrom memalukan Calon PAS !!!


Sebenarnya disebalik doa Pak Ngah Bahrum selaku bapak Kepada Menteri UMNO Jamil Khir Bahrom  selaku ahli PAS seumur hidup..seharusnya PAS perlu  mengambilnya sebagai  pendekatan yang sihat dan baik  oleh Calon PAS yang berkulusan al-azhar tersebut dan bukan terus menyambung kesinambungan nafsu  pemimpin mereka yang rakus serakus PAS menebang dan menebas  balak sewaktu mereka berkuasa ...dan menjadikan Pak Ngah Bahrom Calon PAS seumur hidup ini sebagai isu untuk meraih undi kepada PAS dan menolak undi UMNO!!Sebenarnya cara PAS berpolitik dengan mengembar gemburkan Doa dari Pak Ngah Bahrom...dan memprovokasi lawatan amal Calon PAS tersebut bersama Mat Put Been,,menziarah Pak Ngah Bahrom bapak kepada Menteri UMNO tersebut menampakkan kurang matangnya cara Calon PAS yang berkulusan al-azhar tersebut berpolitik,,,!!

Tidak selayaknya seorang yang berilmu agama serta berkelulusan al-azhar berada dibawah telunjuk manusia yang buta hal-hal agama ber Politik rakus dalam mengejar kuasa dan pangkat seperti Mat Put Been yang banyak menimbulkan kontravesi dalam PAS Kedah hari ini melindungi kemungkaran yang lakukan oleh pemimpin PAS.

Sebenarnya Doa Pak Ngah Bahrom itu Insyaallah akan memakan diri calon PAS itu sendiri...setrusnya akan membawa padah yang buruk pada PAS dalam PRK Sg Limau..

Insyaalah !!

Janji Allah itu PASTI!!!..........menyokong perjuangan PAS bererti menyokong bersubahat dgn kemungkaran yang diselindungi oleh pemimpin PAS selama ini !!.

Persoalann!! 

Berapa kali Calon PAS dan Mat Put Been serta ahlol2 PAS menziarahi bapak kepada Menteri UMNO ini..?

Berapa kali Calon yang berkulusan al-Azhar ini menziarahi balu-balu Memali yang sekian lama teraniaya oleh pemimpin2 PAS.

Berapa kali Mat Put Been dan Mat Sabu serta pemimpin PAS dan calon PAS DUN Sg Limau ini menziarahi ahli PAS seumur hidup yang terlantar sudah beberapa lama di "Jarak " atau Padang Menora Tasik Glugur Seberang Prai juga merupakan aktivis PAS yang menjadi rumahnya sarang pemimpin PAS  berkubang ??? 

Lupakah Mat Put Been dan Mat Sabu pada hamba Allah yang terlentang mengharap bantuan dari pemimpin PAS Kedah dan Pulau Pinang.... juga merupakan raran karib Arwah Ostat Azizan Razak??

Puak2 berbulu babi ini sudah lupa...siapa hamba Allah yang terlentang mengharap ikhsan pemimpin PAS yang bertaraf Datok' dan Senator hari ini...

No comments:

Post a Comment