Wednesday, October 30, 2013

Doa mereka turut menghantui kempin PAS di PKR DUN Sg Limau..kah..kah..kahh


Sejak terbongkarnya isu penyelewengan Tabung Memali yang didedahkan sendiri oleh balu-balu Tragedi Memali..musibah yang menimpa pemimpin PAS bagai silih berganti..

Selain PAS hilang sebuah Negeri tanpa kita sedari inilah balasan ilahi terhadap pemimpin yang mempersendankan hukum dan menganiaya sesama sendiri!!


Musibah yang bakal menimpa PAS bukan setakat PAS hilang sebuah negeri tetapi pengaruh PAS dikedah semakin pudar dan basi selain pemimpin PAS bagai ditimba bencana tsunami keatas diri mereka satu persatu tumbang dan hilang seri !!

Pada UMNO/BN diharap jangan leka dan abai rakyat yang berada di Memali lebih-lebih lagi mereka yang dianaktirikan oleh pemimpin sendiri..!!

Hari ini mereka bukan milik PAS lagi kerana Memali sudah bertukar menjadi lubuk PUAKA pada pemimpin2 dan kepada Politik PAS sendiri!

Doa  dari mereka yang dizalimi oleh pemimpin PAS bakal terus membru  PAS dimasa-masa akan datang...pengaruh PAS kian hari ..kian hilang dan tumbang! 

Inilah balasan kepada pemimpin yang curang.............!!

PAS terus direndung Malang di PRK DUN Sg Limau..!!

Percayakah kita  bahawa:

DOA adalah senjata yang paling ampuh bagi orang yang tidak berdaya untuk melawan kejahatan tersebut.Allah juga telah berjanji kepada orang-orang yang teraniaya dalam surah Alam Nasyrah." Selepas kepayahan, pasti datang kemudahan. ".

Insyaallah !!
No comments:

Post a Comment