Monday, October 21, 2013

Punca orang ini !!..Bukannya Ostat Azizan atau pemberian BR1M 2.0 punca PAS tumbang di Kedah dalam PRU13..!!.kah..kah..kahh


Dalam “.PRU13, yang lalu di Sungai Limau sokongan untuk Tan Sri Ustaz Azizan datangnya dari pengundi teras PAS dan majoriti pengundi Cina dari seramai 1800 orang. Hampir tiada undi untuk PAS dari pengundi atas pagar…” Sumber Harakah Daily 

 Betoi ke...kenyataan dari penulis Harakah Daily tersebut ..ATAU apa yg belaku adalah sebaliknya.... "..hampir tiada undi untuk PAS dari pengundi atas pagar dan pengundi teras PAS di Kawasan DUN Sg Limau kecuali pengundi Cina yang mengambil tempat pengundi TERAS PAS kerana PAS telah membukti kecenderungan pemimpin mereka  kearah memperjuangkan Chin Peng bapak Komunis Malaya?? 

kah..kah..kahh 
kah..kah..kahh 
kah..kah..kahh 

Persoalannya apakah Kebencian terhadap Ust Azizan Razak ATAU agenda peribadi pemimpin2 PAS lah yang menjadi punca PAS Tewas diKedah PRU13? 

Kalau ia pun jangan Ostat Azizan Razak nak dijadikan alasan PAS tewas di Kedah dalam PRU13...cermin-cerminlah diri kearah pemimpin-pemimpin PAS yang masih diberi peluang bernyawa lagi hari ini ...dan kepada mereka yang masih mencari ruang dan peluang untuk menerus kemewahan hidup mereka seperti sebelum ini yg sudah hilang...Siapa yang hidup mewah ditengah2 penderitaan mangsa-mangsa Tabung Memali hari ini....??? Kalau boleh jgnlah Ust Azizan Razak dijadikan alasan punca PAS tewas di Kedah dalam PRU13 sebagai alasan untuk menutup kelemahan dan pekong serta cabuk pemimpin PAS Di Kedah hari ini..katakan lah ia berpunca dari berbagai-bagai isu yang berbangkit angkara gelojohnya pemimpin PAS sewaktu mengaut kekayaan negeri contohnya dalam isu 'penebangan balak secara rakus'. ..seperti yang diakui sendiri dalam lidah resmi mereka sendiri !"...penebangan balak secara rakus' di Kedah. Kali pertama dalam sejarah negara, isu alam sekitar mendapat perhatian dari masyarakat Melayu..." Harakah Daily.[clik]Sebenarnya belambak-lambak lagi Isu yang menanti diambang PRK DUN Sg Limau yang akan kita degar sendiri bakal di bongkar menjadi faktor utama kemerosotan sokongan Melayu  terhadap PAS dalam PRU13 dan dalam PRU2 yg akan datang...bukannya  faktor  pemberian BR1M 2.0 seperti yang didakwa oleh penulis Harakah Daily yang menumbangkan PAS di Kedah !!...antara lain faktor adalah isu-isu yang disenaraikan dibawah penyumbang utama kearah tersungkurnya PAS dalam PRU13 yang lepas...Isu Pemimpin-pemimpin PAS bergigit dan melondeh skandal sesame sendiri ….!


Isu Kolej Universiti Insaniah (Kuin) di Kuala Ketil..!


Isu berebut jawatan dan Kontrak  


Isu Pembinaan Projek KUIN Kuala Ketil yang di Ali babakan seterusnya di Arumugamkan!!


Isu Songlap Tabung Memali !!


Isu konspirasi untuk menjatuhkan Ostat Azizan oleh EXCO belidah bewak!

Isu merebut jawatan MB sesame ahlol dan bahlol2 PAS !

Isu pembohongan dan penipuan PAS selepas PRU13 !!


Isu pembinaan Memorial cina mampuih di Sg Kob Kulim Kedah !!


Isu roboh Madrasah salahiah kancut !!Isu Syiah yang menjalar dalam PAS Kedah !!

Isu Pembinaan Ladang Babi Mega di Mahang oleh YB Pahrolrazi !!
Isu Pembinaan Kandang BABI Mega di Sungai Petani.!


Isu EXCO PAS Kawin muda dan main bini orang!!


Isu EXCO bercinta dengan Suami Orang !!


Isu EXCO PAS berhasrat untuk kawin dengan wanita impot bawah umur dari KEMBOJA!


Isu BOS Kulim Hi-Tech hero bunga asyik berpoya-poya dengan isteri orang [ada salinan surat untuk Si isteri ]


Isu mangsa-mangsa Tabung Memali  membongkar pembohongan pemimpin PAS selama 25tahun!!!!


 Isu Projek2 Angin  tajaan PAS di Kedah antaranya Projek untuk menjadikan “KEDAH” darul BELANDA di utara tanah air..kesudahannya PAS jadikan Kedah DARUL Memorial cina mampuih yang  terbesar di Kedah yang melibatkan ratusan ekar dikawasan penempatan orang Melayu Islam di Sg Kob Kulim Kedah dan seterusnya jadikan Kedah Darul Kandang BABI Mega di Bukit Selambau juga terletak di kawasan perkampungan Orang Melayu Islam!!


Isu berbagai-bagai Projek angin yang ditaja oleh EXCO-EXCO PAS yang terlalu kemaruk untuk menjawat jawatan MB hingga membawa kekosongan Kerusi DUN Sg Limau!


Isu tebus guna tanah dari Padang Ragut lembu Kerbau  menjadi  Reban ayam mega  oleh EXCO BELIDAH BEWAK DALAM PAS  hingga mengujudkan Ladang BABI Hutan akhirnya berubah menjadi ladang tanaman Pisang untuk babi hutan berakhir dengan tanaman  Kekal  yg terbengkalai akibat menceroboh kerana tidak mndapat kelulusan Pej Tanah Negeri.!!


Isu Virus/wabak  culture shock  yang menyerang  EXCO-EXCO PAS akhirnya terlondeh segala serban dan ketayab ostat2 Padang..!! dan ostat mee segera !!


Akhir sekali Isu yang memaparkan berbagai lakunan dan pembohongan pemimpin-pemimpin PAS di Kedah selama lima tahun merebut bangkai  menjadi penyumbang  utama penolakan orang Melayu  dan rakyat terhadap kerajaan PAS di Negeri Kedah  dalam PRU13.


Persoalannya apakah dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau, Kedah,yg akan berlangsung pada 4 Nov 2013 ini …khususnyaPengundi-pengundi DUN Sg Limau  masih  lagi kemaruk  untuk meneruskan agenda yang terbengkalai saki baki  tinggalan pemimpin Parti DAJAL  yang sanggup mensyirikkan kalimah Allah bersama DAP itu lagi ??? 

Dan...lain-lain isu yang lebih PANAS  dan sensitif  telah  dibongkar oleh  C.N Alfghani dalam buku barunya bertajuk "KHIANATKAH AKU? "...


No comments:

Post a Comment