Monday, October 21, 2013

C.N ALFGHANI - "KIANATKAH AKU ?" bakal membuat kejutan di (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau….!!!


 Kemunculan Buku baru C.N Alfghani bakal menambah keresahan PAS dalam menghadapi Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau..  

“KIANATKAH AKU? 

Bakal menambah keresahan PAS dalam menghadapi Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau..

Belum pun terjawab isu Tabung Memali yang disonglap dan Isu kalimah Allah yang sangup di Syirikkan oleh Pemimpin PAS dan berbagai lagi yang melibatkan pemimpin tertinggi PAS yang turut menyentuh sensitivity dan maruah umat islam hari ini.  

Kini menjelang Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau yang bakal tiba tidak berapa hari lagi saja...C.N Alfghani sekali lagi membuat kejutan melalui  kelahiran buku barunya yang penuh kontravesi bakal mendedah pembohongan PAS melalui pakatan SULIT PAS/DAP !!

Panas !! Paling panas  pendedahan yg dibuat oleh C.N Alfghani  dalam buku yang terbarunya kali ini mampu membuat Hadi Awang dan kuncu-kuncu yang sewaktu  dengannya terus kepanasan...bilamana sebuah Parti Politik yang kononnya menjunjung Kedaulatan Islam tiba-tiba sanggup berjuang mengkianati  bangsa dan Agama sendiri gara-gara "PERJANJIAN DAJAL" PAS/DAP!


"Amat wajar sekali tahaluf siasi bersama PKR ini dikaji setelah berlaku........PANASS!! Dewan Ulamak Pas Terus Di KUTUK!!C . N Al-Afghani adalah penulis buku kontravesi yang pernah mengemparkan Negara menjelang PRU13 pada Mei2013.Dua buah bukunya sebelum ini iaitu KAFIRKAH AKU dan ASAMPEDAS PRU13 didakwa oleh setengah pihak membantu kemenangan UMNO/BN negeri Kedah yang dikuasai oleh PAS pada PRU12(2008) dapat dirampas kembali oleh UMNO/BN . 

 Kesan dari itu penulis telah dikecam,terutama oleh rakan-rakan rapat dan sesetengah pemimpin PAS.Ada yang menuduh penulis mengkianati PAS kerana penulis bekas EXCO DEWAN PEMUDA PAS NEGERI KEDAH dan juga bekas WARTAWAN AKBAR TABLOID HARAKAH (milik PAS) tidak cukup dengan juga penulis juga turut dikecam oleh pihak PAS kononnya penulis dibiayai oleh UMNO dan pihak Bukit Aman.Apakah betul begitu?

Semuanya terjawab dalam buku ini oleh penulis…”KHIANAT KAH AKU” Kepada mereka yang mencintai keadilan dalam arena politik tanah air,buku ini dikira amatlah sesuai untuk dijadikan bahan rujukkan khususnya buat golongan graduan dan para cendiakawan. Buku yang bertajuk “ KHIANATKAH  AKU” ini dijangka akan menimbulkan kontravesi baru pada PAS kerana ia menyentuh isu kelemahan PAS dalam melaksanakan “TAHALUF SIYAASI” dengan DAP.

Buku “KHIANATKAH AKU” ini juga turut mendedah agenda “JAHAT” puak2 ”Maq’dhu” terhadap agama Islam,bangsa Melayu dan khususnya Negara Malaysia ini. Antara pandangan penulis atau bekas EXCO PEMUDA PAS NEGERI KEDAH ini tentang agenda “JAHAT” DAP dalam muka surat 163 yang menyembut….. 

 “..Sampai bila setiap pendedahan yang ada kaitan dengan DSAI dan DAP,nak diletak pada agenda jahat UMNO? Apakah kita tidak pendirian sendiri untuk menilai semua ini demi masa depan agama,bangsa dan Negara.Bangsa Melayu tidak ada Negara lain,melainkan Malaysia.Kaum Cina dan India ada Negara Asal mereka,kerana mereka kesini satu masa dulu sebagai pendatang yang dibawa masuk oleh penjajah Inggeris.Cuma kaum Cina ini tidak sedar asal usul mereka yang satu masa dulu merupakan hamba setia kepada penjajah "... 

"PAS BAKAL TERTIARAP TERUK  DI PRK  DUN SG LIMAU"

Bila sekutu PAS bertaya boleh kah "BABI" di Potong diSekolah Jenis Kebangsaan?[clik]

2 comments:

  1. Kpd sesiapa yg ingin membeli buku ini boleh email kpd
    paamkedah@gmail.com
    Thanks.

    ReplyDelete
  2. PAS semakin dungu dan bebal sejak bergaul dgn kafir dan munafik yg ada dlm PR... takkan tak sedar si peliwat tu kaki pembohong dan putar belit...

    ReplyDelete