Thursday, October 24, 2013

BAPAK pengikut PAS pekak,,,Anak UMNO totok tu pekara biasa LA OI….!!!


,,,,,,Ada yang lebih terok daripada itu pun ada....mak bapak UMNO totok,,,,anak pinak masih sanggup menjulang bendera PAS dan DAP...!!! ada pula yang anak2 orang kenamaan dalam UMNO...tapi mak bapak masih sanggup ada BARUA DAP!!....itu dah jadi lumrah perjuangan cari makan dalam Politik orang Melayu....ada juga si- Abang pemimpin UMNO...siadik pula Barua DAP !!....

Cuma yang tak ada dalam masyarakat orang melayu setakat ini....mak bapak kristian..anak2 Islam!! atau anak-anak Islam ,..mak bapak  pula budha..!! atau Abang Budha...adik muslim...!!!

Tetapi sekatat mak bapak PAS anak-anak UMNO atau..mak bapak UMNO anak-anak atau saudara mara PAS itu perkara biasa dalam Politik cari makan dalam rumpun Melayu talibarut !!!

Amat sukar untuk mencari orang Melayu yg tak murtad dalam Politik,,,baik PAS mapun UMNO...!! bak kata perpatah...sapa perintah pun suku sakat...PAS dan UMNO tetap hidup makmur,,,,yang papa kedana dan melarat hanya yang "BAHLOL"..taksup pada satu Politik saja yg sanggup menjadi lembu pedati mereka!! ...!!!tidak dapat menilai mana yang lebih baik sikit dari yang memang dah cukup buruk...dan bijak menipu berselindung disebalik serban dan jubah Syiah!!!!!

kah..kah..kahh
kah..kah..kahh
kah..kah..kahh

"LAZIMNYA DALAM PAS BANYAK MELAYU SPESIS INI..!!!" SPESIS TAK SEDAQ DIRI!! LEBIH BANYAK MAKAN YANG HARAM DARI YANG HALAL!!!


Cuma yang luar biasa cara isu itu yang dimainkan oleh Mat Put dan Calon PAS itu tidak nampak kematangannya..bukan persaudaraan dalam Islam yang nak diketengahkan tapi isu disebalik ziarah itu yang nak ditonjolkan… 

PAS bukan saja sanggup ziarah bapak Jamil Khir Bahrom yang mereka kenali Pak Ngah Baharom veteran Pas tapi PAS boleh lakukan lebih dari itu...kerana disebaliknya PAS dapat  meraih undi.......

UNDI menjadi pokok utama pada PAS!! asalkan apa yang mereka lakukan mendapat pulangan yang lumaian pada Politik mereka...PAS tetap akan lakukan !!!samada junjung abu cina mampuih..!! atau usong Long [Keranda]  cina mampuih !!

Sebagai bukti sebelum ini pun...PAS bukan saja perihatin dengan Pak Ngah Baharom veteran PAS itu saja.....tapi PAS juga prihatin dengan perjuangan bapak Komunis Malaya...dan prihatin dengan Toe Beng Hock walaupun mereka maupun  kaum keluarga mereka bukan ahli PAS!!...waima mereka musuh umat islam sekali pun PAS sanggup melakukan nya  asalkan tindakkan mereka  boleh mendatang pulangan yang lumaian pada Politik PAS!! 

[CLIK] PAS Ziarah bangkai cina mati...!!Jadi setakat Ustaz Mohd Azam Abd. Samat dan Pesuruhjaya Pas Kedah, Mahfuz Omar  nak canangkan mereka menziarahi veteran Pas di Ulu Sedaka iaitu Tuan Haji Baharom disaat-saat PAS nak meraih undi dalam PRK DUN sg Limau itu perkara biasa dan tidak ada yang peliknya langsung !! ...cuma disebalik amalan itu ada yang tersirat yang PAS nak disampaikan pada rakyat bahawa...Bapak kepada Menteri UMNO ini pun masih lagi ahli PAS dan menyokong perjuangan PAS...itu saja matlamat PAS tidak lebih dari itu !!!

Cerdik ke cara PAS berpolitik....??? apakah Mahfus dan Calon PAS tersebut sudah tidak ada modal lagi untuk menutup kelemahan PAS Kedah yang masih berparut muda...!!??

[clik]

No comments:

Post a Comment