Tuesday, September 17, 2013

Terikat dengan perjanjian Dajal PAS terpaksa teruskan persahabatan dengan DAP> kah,...kah..kahhh


Mau tidak mau...PAS terpaksa meneruskan persahabatan mereka dengan kapiaq harbi DAP walaupun ada pihak yang mendesak agar PAS keluar dari pakatan Haram.

".. Ketua penerangan Dewan Ulama PAS Perak Nor Azli Musa berkata parti itu mungkin menarik diri dari Pakatan Rakyat jika kerjasama dalam gabungan tersebut tidak menguntungkan parti"

 Ketua penerangan Dewan Ulama PAS Perak Nor Azli Musa


Tetapi oleh kerana PAS sudah terikat dengan perjanjian Dajjal PAS/DAP maka mahu tidak mahu ..." PAS terpaksa meneruskan kerjasama dalam Pakatan Rakyat  dengan alasan hubungan parti itu kini lebih kukuh dan baik berbanding hubungan antara parti dalam Barisan Nasional ...bagi mengaburi mata pengikut2 mereka" yang tidak mengetahui disebalik kenyataan  yang tersirat Presiden PAS, Hadi Awang.

Apa yang tersirat disebalik kenyataan Hadi Awang  untuk meneruskan kerjasama dalam Pakatan Rakyat khususnya kerjasama PAS/DAP?


Rahsia Yang Semua Ahli PAS Tak Tahu[clik]


KUALA LUMPUR: PAS akan meneruskan kerjasama dalam Pakatan Rakyat memandangkan hubungan parti itu lebih kukuh dan baik berbanding hubungan antara parti dalam Barisan Nasional.

Presiden PAS, Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang, berkata hubungan dalam Pakatan Rakyat itu perlu diteruskan sebagai sistem dua parti......>>>sambung..http://bm.harakahdaily.net/index.php/headline/22083-pas-dalam-pakatan-perkukuh-sistem-dua-parti

No comments:

Post a Comment