Thursday, September 19, 2013

Kaji semula Nilai 0.50sen PAS dalam DAP ? kah...kah...kahhh


Sebelum ini Dewan Ulama membuat keputusan akan tetap meneruskan juga kajian tahaaluf siyaasi dengan DAP meskipun kepimpinan tertinggi Pas Hadi Awang sudah buat keputusan menolak usul itu. 

Pesoalannya kemana lapuran penilaian tahaaluf Siyaasi akan dibawa oleh kumpulan Harun,setelah selesai membuat penilaiannya nanti? 

 Apakah Harun Taib bakal menjadi korban seterusnya dalam hubungan PAS/DAP?.....dan apakah PAS akan menambah keretakkan yang sedia ada ? KUALA LUMPUR 19 Sept. - Ketua Dewan Ulama Pas, Datuk Harun Taib terus mendapat sokongan kuat dalam kalangan ahli akar umbi berhubung saranannya agar parti tersebut mengkaji semula tahaluf siyasi dengan sekutunya dalam pakatan pembangkang. 

Aktivis Pas, Saiful Azhar Syukri berkata, cadangan tersebut adalah tepat memandangkan majoriti ahli akar umbi Pas kini mula mempersoalkan kredibiliti DAP terutama berhubung ketelusan pemilihan Jawatankuasa Eksekutif Pusat (CEC)

[clik]

3 comments:

  1. Nilai PAS dan ahki-ahli melayu dalam DAP setaraf Raja lanun Kiram jer?

    ReplyDelete
  2. Nilai PAS kpd Pakatan sgt besar, mampukah PKR dan DAP memenangi jumlah kerusi spt skrg, dan bolehkah mrk menguasai S'gor dan PP, tanpa PAS.

    ReplyDelete
  3. PAS lebih bagus bersama DAP

    ReplyDelete