Monday, September 16, 2013

Biar kemenangan memihak pada DAP daripada memihak kpd UMNO....!


Lihatlah betapa busuknya hati perut pemimpin2 bertaraf WALI DAJAL Politik...

 "...Kenyataan itu timbul walau mursyidul am Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat berpesan agar usaha kajian semula kerjasama tersebut dijalankan untuk menambahbaik kerjasama berkenaan dan bukannya untuk tujuan yang tidak menguntungkan Pakatan Rakyat..."Nik Aziz Jika merugikan, keluar dari Pakatan- Ulama PAS.

Pada PAS selagi pakatan DAJAL kapiaq Harbi DAP dan PAS masih boleh mendatangkan keuntungan pada Politik Dajal mereka...ia patut diteruskan,Islam bukan lagi matlamat perjuangan mereka walaupun melalui "Perjanjian Dajal PAS DAP" sudah jelas ia  hanya merugikan umat Islam dan seterusnya merendahkan martabat islam itu sendiri,!!

Tidak hairanlah jika PAS beria2 untuk membawa pulang abu bangkai penganas semata untuk menarik perhatian sekutu mereka DAP agar terus diberi kepercayaan ...kejayaan PAS membawa pulang bangkai penjenayah negara ini sedikit sebanyak akan memastikan kekuatan PAS dalam menghadapi pilihan raya umum akan datang khususnya dari gulungan cina.

Lihatlah betapa bangsatnya Politik PAS yg berteraskan kepada keuntungan politik berbanding keuntungan pada umat islam di negara ini dari perjanjian dajal yg telah termetri sebelum ini bersama kapiaq harbi !!.

...[clik]4 comments:

 1. MULUT BUSUK DATANG DARI HATI YANG BUSUK.
  BUSUK HATINYA, BUSUKLAH KESELURUHAN BADAN NYA.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aku tak akan maafkan dosa Nik Aziz dunia akhirat atas kesilapannya memecah belahkan ummah dan menjilat kapir harbi kerana kuasa. Moga susah mati kau nanti Nik Aziz!

   Amin

   Delete
  2. Nik aziz kini dah jadi macam pembela polong (DAP)... ulamak laun yang dah sedar, mula nak menanggalkan ikatan haram dgn kfir harbi, tapi Nik Aziz terus berjuang untuk bersahabat dgn polong tersebut... orang bela polong memang susah nak mati...

   Delete
 2. Sepatutnya pada usia begini dia tumpukan untuk beribadat dan memohon ampun dari Allah diatas kesalahan yang lalu kerana mengabaikan rakyat Kelantan yang terpaksa minum air keroh. Bukan lagi mengadu-domba dalam politik. Dia lebih sayangkan politik dari umat Islam yang semakin berpecah. Ingatlah balasan Allah, jika Allah mahu sekarang juga akan berlaku.

  ReplyDelete