Tuesday, September 17, 2013

Antara ludah muka dan abu bangkai bapak komunis...! kah...kah...kahhh


Gara-gara "abu" bangkai Bapak Komunis Malaya..maka bertabur dan berkepul-kepullah Hadith dan sabda yang keluar dari mulut penganut-penganut PR  bagi menghalal kan abu bangkai dibawa masuk ke Malaya dengan  beralaskan  berbagai2 berfatwa dan sabda..kononnya!

 ".., BAGINDA RASULULLAH SAW yg mempunyai sifat pemaaf pernah menghormati mayat Yahudi yg lalu di dpnNYA, maka kita juga perlu mengikut sifatNYA. Hormati musuh kita itu buat kali yg terrakhir" 

Jebat Zul · Pengulas Macai Tertinggi . Dan ada yang kurang cerdik pula cuba mengenengahkan juga pendapat sesat mereka kononnya... 

"..Kuala Lumpur, Malaysia Tentera Jepun bunuh rakyat Malaysia ..British bunuh Tuk Janggut dan Ulamak .. dll ...Penjajah British juga bunuh rakyat Malaysia ..PKM juga bunuh rakyat Malaysia .. Kita boleh maafkan British dan Jepun . Mengapa kita tidak boleh berlapang dada dgn PKM ..Yang udah tuu..udah laaah ...maaf..sabar..dan memaafkan ...Rakyat Jepun membuat hubungan baik dgn Amerika selepas di bom di Hiroshima ....Kerajaan Malaysia membuat hubungan diplomatik dgn Kerajaan Komunis China ...Parti Komunis China di jemput ke perhimpunan Agung UMNO di PWTC ...Tiba2 kita masih berdendam dgn mendiang Chin Peng...nampak sangat hati kita KOTOR" 

 Komentar: Lokman Mohamad · Kuala Lumpur, Malaysia[clik]http://www.malaysiakini.com/news/241282


  Begitulah hebatnya penganut2 PR yang terdiri dari lebai2 kera  dan Ulama2 FB yg berpandukan kitab2 Google beraksi dilaman2 FB mengulas kenyataan2 dari pemimpin2 mereka tentang ketidak puasan hati mereka  terhadap Kerajaan Malaysia  yang enggan menerima  bangkai Bapak komunis Melaya di masuk ke Bumi Melaya ini.

Tetapi  mereka lupa dan buta diluar sana tok-tok Guru Politik Dajal mereka  sendiri tidak lagi berhujah menggunakan hadith dan sabda tetapi sudah berfatwa mengikut hawa nafsu gila...!!

Tetapi sebaliknya gara-gara abu bangkai bapak Komunis Malaya..Sifat .".., BAGINDA RASULULLAH SAW   pula dijadikan alasan pihak  Kerajaan perlu memaafkan pengkianat negara No 1 tersebut...tetapi bila Allah sarankan.." damaikanlah di antara dua saudara kamu (yang bertelingkah)" maka tok-tok Guru Politik Dajal suruhan DAP  mereka  mengambil sikap .".. ludah muka orang itu." jika ada saudara Islamnya yang datang  bertemu bagi menyatukan dua parti terbesar orang Melayu islam itu"

[clik] ....Saya akan ludah muka orang itu - Nik Aziz

Mengapa dalam  isu "mampuihnya " bapak Komunis Malaya   'Chin Peng mereka boleh mengambil pendekatan mudah  iaitu ".. ..yang sudah itu sudahlah.."......tetapi mengapa dalam isu penyatuan sesama islam yang hanya berbeza dalam fahaman politik satu pendekatan mudah yang sama tidak diguna pakai ??    "...Yang sudah..sudah lah" sepertimana pendekatan  yang diambil terhadap isu  bapak Komunis Malaya? mengapa sabda dan hadit tidak digunapakai lagi.?...tetapi sebaliknya mereka menggunapakai pendekatan yang langsung tidak beratika dan bertamaddun...jauh sekali menggunapakai amalan Rasulullah S.A.W  seperti yang diulaskan oleh lebai2 kera penganut PR dilaman2 FB..apakah semua pendekatan tersebut tidak menguntungkan Politik mereka...????punya sial....!!!!!

[Baca] Pendekatan ulama politik dajal suruhan DAP dalam isu perdamaian dan bermaaf-maafan sesama islam...
 

1 comment:

  1. Ini jelaslah mereka ingkar dgn perintah ALLAH -
    (dari http://www.alquran-melayu.com/48-al-fat-h/ )
    ayat 29
    [29]Nabi Muhammad (s.a.w) ialah Rasul Allah; dan orang-orang yang bersama dengannya bersikap keras dan tegas terhadap orang-orang kafir yang (memusuhi Islam), dan sebaiknya bersikap kasih sayang serta belas kasihan kasihan sesama sendiri (umat Islam)... hingga akhir ayat.

    ReplyDelete