Monday, August 12, 2013

Sudah di Nyahkan dari Hi-Tech? kah..kah...kah..



Betoi ke nei ?

Di terminate 24jam dari Hi-Tech?

Bila ?

Sai pa?

kah..kah..kahh
kah..kah..kahh
kah..kah...kahhh

Inilah hukum karma yang menimpa cucu menantu Azizan Razak sinonimnya dengan ayat  "saya tak tau pa..paa ada bokti bawa mai" yang GMC akan kenang sampai bila2.

Begitu juga kisah bagaimana konspirasi jahat puak2 ini terdapat bekas Boss Hi-Tech Dato' Sukri sebelum ini agar mengosongkan kerusi  bagi digantikan  dengan hero-bunga cucu menantu Azizan Razak Sir Haji Sobri Othman sebelum ini.



Berita terkini  yang GMC terima   bahawa mangkok hanyun PAS  hero bunga Sir Sobri Othaman ini telah di Terminate 24jam dari Hi-Tech.

Ya atau tidak kena tanya tuan tubuh sendiri...tapi yang GMC dapat pengesahan dari sumber-sumber dalam PAS bahawa mangkok ini sudah ditamatkan perkhidmatan 24jam !!

kah..kah..kahh
kah..kah..kahh
kah...kah..kahh
   


                           [Keluarga 69 Hi-Tech yang perlu di nyahkan bagi mengelak kerugian berterusan]

Munasabahnya mereka disingkirkan....

Bayangkan tanah industri bernilai tinggi dijual pada harga hampir separuh dari nilai sebenar, dan bukan sedikit, ianya melibatkan tanah seluar 60 ekar atau 2,700,000 kaki persegi.

Tanah industri ini bukannya dibeli dan dibangunkan hasil titik peluh Haji Sobri, Dato' Amiruddin mahupun penasihat utama mereka Annuar Saffar, tetapi adalah wang rakyat yang disalurkan dari kerajaan pusat.


Sebab apa kami kata kami syaki berlaku penyelewengan penjualan terbodoh itu...
kah..kah..kahh
kah..kah..kahh
kah...kah..kahh...memang bahlol pun mangkok hayun tu...!!



Ceritanya begini !!
Al-Kisah :Mengikut Kedah Time.. Pada permulaannya tahun 2007, bila First Solar mula melabur, tanah dijual oleh KHTP kepada First Solar dengan harga RM12 sekaki persegi. Harga RM12 sekaki persegi.....[clik]

2 comments:

  1. Macam ni PR nak terajui negara?? Matematik & Urusan Perniagaan...FAILLLLLL....!!!!! PAS perintah jadi muflis, DAP perintah jadi RASIS pada Melayu, PKR perintah...MALAYSIA...??? SOLD OUT..!!!!

    ReplyDelete
  2. Anak Bukit JelutongAugust 13, 2013 at 12:29 AM

    Salam.

    Kalaulah betul berita ini, aku menjangkakan lepas ini HI-TEC akan kembali kepada peranan yang dirancangkan dari awal.

    Semoga adalah insan yang lebih berdedikasi seperti sebelum HI-TEC dipimpin oleh seorang yang dikatakan kurang nampak potensi sebuah kawasan khas untuk teknologi tinggi yang terletak di Daerah Kulim ini.



    ReplyDelete

There was an error in this gadget