Saturday, August 17, 2013

PAS sedia 10 penerbangan pecuma ,100 buah Trailer dan 50 buah BAS persiapan bawa pulang pelajar di Mesir...Kah..kah...kahh


Berita terkini..dilaporan bahawa PAS Kedah hasil dari  kejayaan Kerajaan PAS dalam penggal yang lepas sebelum BN merampas kembali Kedah telah berjaya kurangkan hutang lebih RM 1 Bilion dalam masa 7 bulan.

 Hasil dari kebijaksanaan Kerajaan Negeri [PAS]  ketika itu,dimana PAS dapat mengurangkan hutang UMNO/BN   ketika itu melalui bantuan pakar Ekonominya a.k.a Pesuruhjaya PAS Kedah Datuk Mahfuz Omar dari kejayaan yg cermerlang itu..hari ini PAS Kedah berjaya menyediakan 10 penerbangan "percuma",100buah lori trailer dan 50buah Bas ke Mesir dalam usaha kearah persiapan membawa  pulang  pelajar-pelajar mereka di sana.


Bukti PAS Kedah pembohong besar dan putaq belit !
Sumber: Dari usul PAS Kawasan  seawal  PAS memerintah Kedah.

"Ada pemimpin yang keluarkan kenyataan mengelirukan dan boleh menjejas imej kerajaan. Contohnya, pegawai khas MB Azizan Razak kata kerajaan PAS sudah berjaya kurangkan hutang lebih RM 1 Bilion dalam masa 7 bulan. Setiap kenyataan hendaklah dinyatakan dengan data dan fakta yang sahih".

 Petikkan dr  Usul:[PAS KAWASAN JERLUN ) [clik]>>> PAS sibuk membuat persiapan awal sebelum pernerbangan ke Mesir!!

 Syabas PAS Kedah!!

Mungkin inilah pesawat penerbangan percuma yang  bakal membawa pulang pelajar kita di Mesir yg menyokong perjuangan PAS/DAP.

Apa yg GMC  difahamkan  untuk naik dan lihat replika cabuk nei  pun dikenakan bayaran ....mana ada yg free..!! yg free hanya membawa karung dan uncang menadah kepada rakyat yg mengikuti ceramah politik mereka...itu pun rakyat perlu buat bayaran dgn alasan sumbangan atau derma jihad...

kah..kah..kahh


Mungkin inilah trailer yang bakal dihantar ke Mesir oleh pihak PAS Kedah untuk membawa pulang pelajar kita yg terkandas di mesir.


Dan  50buah lagi Bas juga  katanya akan turut  di hantar kesana untuk tujuan yang sama.,,,memandangkan ada pelajar berlogo hijau  disana tidak akan menggunakan  perkhidmatan pesawat yang disediakan oleh pihak Kerajaan UMNO/BN hari ini.

Inilah satu  kejayaan besar dan satu usaha murni  dari kerajaan PAS kedah  sebelum ini yg perlu dicontohi oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini.

Maka tidak hairanlah melalui  kebijaksanaa dan kepakaran Prof
a.k.a Pesuruhjaya PAS Kedah Datuk Mahfuz Omar, PAS Kedah telah mendahuli  usaha Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini.yang  baru nak mengarahkan segala persiapan untuk membawa pulang pelajar Malaysia di Mesir berikutan keadaan di negara itu yang kini di ambang perang saudara.,,,sedangkan PAS Kedah sudah bersedia untuk membuat 10 penebangan percuma
untuk membawa pulang pelajar Malaysia di Mesir berikutan keadaan di negara itu yang kini di ambang perang saudara.

 ...akhir sekali abok pun tarak  projek yg ditinggalkan  oleh PAS di Kedah hutang berjuta2,,,kuin pula lingkup punah...!! manakala Prof Mat Put Been  pula angkat kaki..  lari lintang pukang...manakala Pahrolrazi  Nawawi .... kereta 12 selinder lepas semua jawatan  dalam PAS.. hayun kaki!!..kerana kecewa tidak dapat  menganti tempat Ust Azizan hari ini yg diambil alih oleh Mat Put been yg semua pihak dlm PAS Kedah meluat dan meloya dgnnya !!,,,,,, kah..kah..kahh

Berita sebenarnya disini>> tahniah  GMC pada PM !! harap PAS semakin banyaklah replika Politik  boneka yg  direka melingkupkan org Melayu islam hari ini..!!

baca....>>[Clik] http://www.sinarharian.com.my/pm-arah-persiapan-bawa-pulang-pelajar-di-mesir-1.192866


3 comments:

  1. Bagus sangatlah ni...kita tolong pelajar2 ni pun tak ada faedahnya...mereka juga yang dapat nama dan tak berterima kasih pun. Masih mereka anggap kita musuh mereka WALAU apa dibuat. PAS PISS PUSS boleh minta tolong PKR dan DAP...

    ReplyDelete
  2. Tak payahlah bawa pelajar2 pas ni balik. Biar dia org berjihad kat mesir boleh dpt syahid nanti

    ReplyDelete
  3. Tak ada masalah bagi budak-budak Pas kerana DAP telah sediakan ROKET khas untuk bawa balik budak-budak ini.

    ReplyDelete