Thursday, August 15, 2013

MB Kedah Dato' Mukriz tolang ambil perhatian dgn langau2 yg masih kekal di KTPC ini...Lagi tentang  langau-lagau  taik  yang perlu dibersihkan dari KTPC Kulim Hitech.Jangan biarkan KTPC menjadi lubuk langau-langau PAS berpesta. 

Berita terbaru yg GMC langau-langau HIJAU ini ada yg sudah mula berubah warna dan mengubah tabiat langau..dari menghurung najis babi kini sudah mula merayap dan menghurung MB Kedah melalui barbagai cara untuk mengekalkan Jawatan disana.

Pada Dato'Menteri Besar Kedah semperna menyambut hari yg ke 101 UMNO/BN memerintah Kedah GMC amat berharap bersihlah KTPC dari spesis langau yg bertopengkan nabi disini.

Lagau-langau ini lah yang akan menetas dan membiak langau-langau lain dalam KTPC setrusnya akan meranab kerajaan rakyat hari ini.

Hari ini langau-langau ini sedang mencari najis baru agar mereka dapat membiak dan menetas di  KTPC. 

Apakah Kerajaan Negeri masih memerlukan langau-langau ini untuk membantu kejatuhan Kerajaan Negeri dalam PRU14 nanti??

Pengalaman lalu sudah cukup buat UMNO/BN lbh berhati2 dgn langau hijau ini...mereka adalah Virus yang lbh bahaya dari Virus yang hinggap di kaki Ust Azizan hingga membawa kemudaratan...

Akhir sekali sebelum ia merebak dan meranapkan Kerajaan Negeri Kedah adalah lebih baik di sepak dan terajangkan seluruh langau-langau ini... baik yg bertopengkan kopiah mau lebai atau serban !! mereka inilah perosak UMNO dan rakyat negeri Kedah !

Pada YB2 EXCO  UMNO yang masih terhegeh2  dan kemaruk  untuk menguna khidmat anjing bertaraf PA bekas  EXCO PAS satu ketika dulu...sila renung seketika siapa mereka sewaktu UMNO tersembam dlm PRU12 lalu....

Anjing2 inilah menjadi talibarut utama yg menyalur maklumat fitnah kepada Kerajaan Langau satu masa dulu !!

Awas dengan langau-langau najis  yg menyerupai  lebah !!

UMNO KEDAH jangan tersembam ke lubang biawak buat kali ke-2 dalam PRU14.

wassallam. >>>>>>>>>>[Clik]

4 comments:

 1. zaman umnobn hanya manusia saleh cina dgn kadiak saja yang boleh.zaman pak lebai pas aku pun fedup lagi susah.

  ReplyDelete
 2. Apa yg Anon1.43AM alami sama seperti GMC lalui tetapi iklas cakap zaman lebai2 barua DAP perintah lbh teruk dari mamak kadiaq perintah wlwpun ia tetap BARUA besar di Kulim Banda Bahru.

  ReplyDelete
 3. Anon 1.43PM tlg hubungi GMC.

  ReplyDelete
 4. Atau ke berdailog di FB saja.wassallam

  ReplyDelete