Tuesday, August 27, 2013

KUIN...UMNO tidak perlu bela BIAWAK peliharaan PAS !! kah...kah..kahh


Seperti yg diduga seawal KUIN tercungap nak mampus..agar Projek KUIN Wajib di tamatkan pembinaannya yang banyak menimbulkan kontravesi dari segi pembinaannya dan juga penguusannya !


KUIN Kuala Ketil bukan masalah baru tetapi sejak awal pembinaannya sewaktu puak2 Kera yg tak berbulu menyalak kononnya inilah Projek MEGA yg mereka bawa....PooooooRAH!!!

Isu ini lebih awal dibongkar !! lebih awal di selongkar...tapi akhirnya KUIN masih terus merangkak bagai biawak meninggalkan kerugian berjuta2 ringgit dengan banggunan yg tidak mengikut spack sebenar...akhirnya KUIN memerlukan lebih dari 4juta dana tambahan untuk melengkapkan nya....????
  
Betoi ke? Kos pembinaan Kampus KUIN RM330 juta itu belum termasuk 6/7 buah banggunan asramanya yang mungkin melibatkan kos tambahannya RM45juta lagi.....??

Berapa  KOS  sebenar bagi menyiapkan KUIN Kuala Ketil yang betul2 sempurna ?? 330juta? 445juta? ...730juta??? ...tanya Mat Put Been!..tdk Mat Put tak angkat kaki le beb tinggal KUIN pada Ir Pahrolazi & Sun...

kah..kah..kahh
kah..kah..kahh
kah..kah..kahh

[clik]

3 comments:

 1. hack FB GMC...jgn x hack...kah..kah..kahhh wahai puak2 kera berbulu babi!!

  ReplyDelete
 2. Puak2 PAS ni buruk perangai dan akhlak mereka. Bila kena batang hidung orang berkokok MAT SABUN, merepek Pok Nik dengan PETUA (bukan Fatwa).Tapi bila kena batang hidung sendiri, baru depa tahu, buat muka sadin jeee...

  Hari ni saya terjumpa "penyokong totok" PAS naik kereta Wolkwagon tahun 70' (bukan niat nak menghina) bersama isteri mengisi minyak. Kereta warna kekuning-kuningan itu dihiasi dengan berbagai pelekat, antaranya berbunyi " UITM Hak Anak Melayu" (bersemangat jugak). Yang tak sedap ada satu pelekat Gambar Nik Ajis dengan tertera perkataan "FAITH" yg boleh membawa maksud "beriman" kepada Nik Ajis. Jenis Islam apa ni saya pun tak tahu. Pada pendapat saya "kalau pelekat itu bermaksuk BERIMAN KEPADA NIK AJIS" - Punah / ranah dan jahanam akidah budak tu dan boleh jatuh "SYIRIK". Nauzubillah minzalik. Jangan-jangan berfahaman SYIAH kot?

  ReplyDelete
 3. hilang satu FB berpuluh2 FB gmc akan muncul membongkar kedajalan PAS,,,kah,,,kah.,,,kahh

  ReplyDelete