Saturday, August 17, 2013

Konflik di Mesir...PAS Sial cakap tak serupa bikin !!


Bila belaku sesuatu tragedi ini diantara puak-puak yang merebut peluang menangguh diair keroh adalah puak2 hipokrit....puak ini akan muncul sebagai wira yg cintakan kedamain dan kesejahteraan.

Tapi pada hikikatnya puak2 ini lah diantara..puak2 yg bijak memprovok sesuatu tragedi...mata mereka buta.!!.telinga mereka  tuli!!...mereka juga lupa bahawa mereka sendiri sedang diperalatkan oleh musuh Allah S.W.T.. kapiaq harbi hari ini.

Mereka juga lupa lupa mereka adalah diantara model  politik yg kearah menuju keganasan !! punya sial !!



Saksikan Aksi PAS Spring Malaysia: [CLIK]...macam CELAKA!!!

Apa kata "Pencipta Amanat Dajjal"  Hadi Awang tentang Konflik di Mesir...jika pembaca Blog ini rasa nak temuntah jangan terus membaca ,,,tetapi untuk menilai siapa mereka  hari ini yg konon2nya.."meminta  pihak tertentu mengambil langkah drastik".... silakan untuk terus membaca apa kata pencipta "AMANAT DAJJAL" ini nanti jika sudi!!.

Cadangan GMC agar PAS   khususnya Hadi Awang dapat mengirim tentera-tentera merah mereka a.k.a UNIT AMAL PAS kesana secepat mungkin bagi menyelamat  keadaan umat islam disana> Unit amal PAS tentu mempunyai banyak pengalaman bertepur  dan ada diantaranya "KEBAL" dan mereka juga diantara unit-unit amal POlitik yang lebih berani menghadapi  canaran dgn pihak bersenjata.

Inilah waktu dan masanya yang tepat  bagi  mereka membuktikan mereka diantara pejuang2 Islam yang sebenar...dan berpeluang syahid..semoga pengalaman mereka nanti dapat menjadi wira PAS Spring yang digeruni dunia barat......!!

kah..kah..kahh.

Dengar cakap berdegar2.. lubang pungkok !! penuh  "TAIK"  di bumi sendiri !!

.....kalau nk baca....[Clik].....tak mau  baca..tak payah!!!  dasar pemimpin hipokrit  cakap tak serupa bikin !!

2 comments:

  1. Bukan Unit Amal PAS....ko silap nama tu...'Unit ANAL PAS'....haaaaa tu baru betul. Jangan lupa jugak suroh Stopar 'Spendar Putih' Ali jadi chief team contingent dia....baru bergegar bumi mesir tu nanti.....

    ReplyDelete
  2. UNIT ANAL PAS khusus untuk para pemimpin2 tertinggi seperti Mat Sabu !! Stopa Spender !! Ust Badstimrol amin !! dan lain yg berkaitan dgnnya,

    t.k anti_spenderPutih krn sudi meninggalkan komen yg bernas di blog GMC...dtg lg..he..he..he..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget