Wednesday, August 14, 2013

Hari ini maka genaplah ulang tahun 100 hari PAS berpesta di Kedah dlm PRU12...hanya tinggal kenagan!!.


Maka hari ini sudah sampailah sejarah  100 hari PAS menyambut kemenangan di Bt 9 dan bermulalah agenda busuk perut sesama  mereka untuk menggulingkan Ust Azizan Razak selaku MB Kedah ketika itu...dan dgn genapnya 100 hari ini Kemenangan UMNO/BN ini jugalah  waktu itu lahirnya  team-team langau dan lalat dlm kerajaan PAS Kedah yg  turut berpesta.


 


Dengan bil hari  ke-100 ini jugalah   bermulanya detik2 kehancuran PAS di Negeri Kedah. Mereka bertindak bagai Hyena kelaparan menyikir dan menendang mana-mana kaki tangan Kerajaan Negeri yang cenderung kearah menyokong UMNO dulu.... Nafsu haiwan sudah mula menguasai kewarasan akal mereka sebelumnya ..dan merebaklah virus  Cinta Dunia dan takut pada mampus  di hati mereka .Kerakusan mereka bagai anjing buruan  yg sedang lapar memburu mangsa...masing2 berlumba-lumba  untuk  mengejar pangkat dan jawatan dalam kerajaan baru mereka.,,,masing-masing sudah mimpi dan  bersiap sedia dengan habuan yang bakal mereka perolehi dari pemimpin-pemimpin mereka ketika itu.

Dengan kerakusan nafsu bertaraf haiwan, pemimpin2 PAS Kedah ketika  itu  nyaris-nyaris Kedah  tumbang ke tangan UMNO/BN bilamana  belaku pergolakkan rebutan  jawatan dan pangkat diantara pemimpin mereka yang sudah mula tidak berpuas hati dengan cara PAS  membuat agihan.

Bermulalah pula babak "LOMPAT PARTI"  dari pihak yg tidak berpuas hati dgn kerajaan PAS untuk menyertai UMNO/BN ketika itu yg boleh mengakibatkan tumbangnya Kerajaan PAS yang sedang rakus meratah kuasa.Proses dan agenda haram JADAH "LOMPAT PARTI TERSEBUT"  memakan masa agak begitu lama agenda rakyat sudah diabaikan... rakyat sudah mula hilang kepercayaan dan keyakinan terhadap kepimpinan PAS yg menerajui Kedah pada waktu itu...Kerajaan Kedah bagai nyawa di hujung tanduk bila-bila  masa boleh tumbang dan ranap sekiranya mereka yg terlibat mengambil keputusan "LOMPAT PARTI" menyertai BN ketika itu...

Disaat ini lah jalur dan belang Hyena PAS mula menampakan kerakusan mereka untuk mepertahankan Kedah dari jatuh ke-tangan UMNO/BN ketika itu. Atas  sgala usaha dan janji  serta  tawaran yg begitu mahal oleh Pihak PAS kepada mereka yg terlibat  maka PAS berjaya mengosongkan kerusi DUN Bukit Selambau  dari terjual dan tergadai pada pihak UMNO.... Maka bermula lah  pula babak pilihan Raya Kecil bagi mengantikan anak angkat Ust Azizan Razak iaitu "keling" yang bernama "ARUMUGAM" bekas DUN PKR Bukit Selambau yg menjadi rebutan politik ketika itu  untuk  mengekal kuasa  .

Babak kehancuran PAS Kedah bukan terhenti setakat  menyambut kemenangan PR di PRK bukit Selambau saja...tapi virus kehancuran PAS dalam diam mangsa menanggung penderitaan di bumi  Memali  lubuk pembohongan dan kemungkaran  pemimpin sudah mulai terbongkar dan terburai  seterusnya  berbau busuk  sudah  mula meniti dari hidung ke hidung di pelusuk negeri Kedah.

Dalam keasyikan PAS merayakan kuasa dan kemengan yg tidak pernah dimimpikan   dari   mereka yg dahayakan kuasa serta pangkat selama ini..doa...dari mangsa-mangsa yg teraniaya di bumi Memali  sudah mula membinasakan PAS sedikit demi sedikit ..bagai virus kencing manis yg menjangkiti kaki  Ust Azizan sudah merebak hingga kepangkal peha....
...mereka sudah mula berpuak2 dan bermusuh sesama sendiri.. masing2 sudah mula membuka pekong yg hampir reput menuju kehancuran...

Tahun berganti tahun... penderitaan mangsa2 yg teraniaya  di Memali  turut berlalu begitu saja tanpa mendapat  perhatian dari pemimpin mereka yg kian leka dgn jawatan dan pangkat yg disandang.... kian hari kian jauh  PAS melupai jasa perngorbanan  mereka  sebagai isteri para2 Syuda yg perlu mendapat pembelaan seadanya....Virus kehancuan kian hampir menjemput kerajaan mereka bagai virus di kaki Azizan Razak...inilah keberkatan  doa dari mangsa-mangsa yg  tidak henti  memburu  PAS walaupun PAS  kini sudah  tidak mengharap lagi duit dari karung dan tabung yg ditadah untuk mengisi tembolok anak bini mereka!!

 Kini mereka sudah bergelar Dato' ! Tan Sri dan Senator wlwpun satu ketika dulu  mereka hanya tukang sapu yg berbekalkan serban lusuh !!

 Dengan izin Allah...akhirnya terbongkar lah  "Penipuan PAS terhadap Tabung Memali" yang  ditutup dan diseal sekian lama membawa kepada  terbitnya buku "Air Mata Mat Sabu di Bumi Memali" dan diikuti buku "KAFIRKAH AKU"  seterusnya  ASAM PEDAS PRU13....yg meranapkan Kerajaan PAS Kedah dalam PRU13 yg lepas.

Cuma  kemungkaran PAS tidak sempat di bongkar dan di punggah sepenuhnya  oleh C.N al-Afghani melalui buku ..."DULU NO..SEKARANG YES"  semua kisah tersebut ditulis sendiri dari pengalaman dan bukti-bukti yg dikutib dari mangsa-mangsa penipuan  PAS yang masih  hidup ada hingga ke hari ini.

Walau bagaimanapun GMC rasa insyaallah dalam PRU14 nanti buku  yang gagal diterbitkan bertajuk  "DULU NO..SEKARANG YES"   akan di terbitkan  dalam PRU14 nanti yg bakal menyingkapkan  satu lagi sejarah perjalanan  Politik  dan siapa pemimpin PAS yang bertopengkan agama selama ini..dan  difahamkan  juga akan turut dimuatkan dengan sebuah  "PERJANJIAN DAJAL" antara PAS dan DAP dalam satu  MOU   menolak Negara Islam dan Hudud yg berjaya disembunyikan dari pengetahuan rakyat serta penyokong  PAS hari ini.

Dan GMC difahamkan pendedahan dan pembohongan PAS yang akan dimuatkan dlm buku " DULU NO ! SEKARANG YES"  juga turut  mengesah cerita benar dari mangsa-mangsa penipuan PAS sendiri berserta gambar-gambar menarik   pengalaman mangsa-mangsa yang tidak menerima layanan dari pihak pemimpin teragong PAS  sewaktu di mereka berkunjung dikediaman  pemimpin tersebut di Kelantan untuk membuat aduan  berkaitan penyonglapan duit tabung oleh pemimpin PAS.

GMC  juga difahamkan  isi kandungan buku tersebut  jg akan  turut mengesahkan pengalaman  sedih ,lapar  dan kecewa mangsa2/balu sewaktu itu menerima layanan dari pemimpin PAS tertentu.

 Inilah sedikit sebayak senario Sejarah kejatuhan kerajaan PAS Kedah yang dikuasai oleh hyena2 yang dahagakan pangkat kuasa serta kemaruk untuk berjawatan dan bijak menipu !!

 Oleh itu Kejatuhan PAS Kedah bukanlah atas faktor kekuatan kuasa UMNO/BN yg sudah nyawa-nyawa ikan ketika itu...tetapi kejatuhan Kerajaan PAS Kedah kerana janji Allah kepada seluruh mangsa-mangsa penipuan PAS hari ini di Bumi Memali.Bermakna  selama 5 tahun Kerajaan PAS Kedah diburu oleh doa orang2 yang dizalimi  oleh  PAS di bumi Memali yang  mana doa mereka  tidak ada hijabnya dengan Allah!! Maka akhirnya PRU 13 PAS tumbang dan ranap di bumi Kedah...!!

Pada Kerajaan UMNO/BN hari ini GMC harapkan jadikanlah Kejatuhan Kerajaan PAS Kedah sebagai iktibar dan pengajaran kepada pemimpin2 yg suka menipu dan memutaq belit rakyat !!

Ingat "KEDAH" negeri yang berdaulat  jgn menipu dan aniayai rakyat !!

Pada warga balu dan mangsa penipuan PAS di Memali doa kalian sedikit sebanyak telah meranapkan Kerajaan yang zalim selama ini dgn kehendak Allah S.W.T

Allhuakbar!! Allahuakbar !! Allahuakbar !!

Waallahualam!!


No comments:

Post a Comment