Thursday, August 1, 2013

C.N al-Afghani mungkin banyak meyimpan rahsia penganut SYIAH dalam PAS......


Tidak ada sesiapa yang dapat menduga  pertemuan mereka iaitu Penganut PAS totok yang begitu taksup dengan perjuangan putaq belit PAS dengan Tun Mahathir musuh no wahid pemimpin PAS.

Hari ini Allah sudah membuktikan  bahawa mereka yang benar-benar membenci dan mumusuhi Tun satu masa dulu kini  sudah kembali kepangkuan Tun dengan menuntut seribu kemaafan diatas kesesasatan mereka selama ini.Kesesatan demi kesesatan  perjuangan PAS sudah mula terungkai bermula dari pembohongan dan penipuan PAS keatas Tagedi Memali yang membawa kepada penipuan terhadap tabung Memali berjuta-juta ringgit  seterusnya  membawa kepada penghinaan pemimpin serta pengikut PAS keatas mangsa yang terdiri dari balu-balu.

Hari ini sekali lagi PAS dikejutkan dengan isu syiah yang didakwa sudah lama berkembang subur dalam PAS.

Benarkah tiada pengaruh fahaman Syiah dalam PAS...??? bagaimana jika ada ada yang berani tampil mengakui terdapat fahaman Syiah yg cuba dikembangkan didalam PAS selama ini>

kah..kah..kahh
kah..kah...kahh
kah..kah...kahh

Apa pun PAS adalah binatang Politik yang tidak pernah  mahu mengaku apa yang belaku dalam Politik mereka lebih-lebih lagi jika isu tersebut akan menjejaskan pengaruh Politik mereka.

Contohnya pernahkah  pemimpin PAS tampil membuat pengakuan tentang apa yang belaku terhadap tabung Memali  dan keatas balu-balu mangsa selama 25tahun lampau hingga ke hari ini.??

PAS memang binatang Politik yang bijak berselindung disebalik perjuangan yang berdakikan agama.

C.N al-Afghani mungkin masih banyak menyimpan rahsia perjuangan yang penuh dengan putaq belit selama ini.

2 comments:

 1. Assalamualaikum,

  Kami memohon jasa baik agar dapat linkkan Rakyat News di blog anda.

  Sekian, Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.


  Ikhlas dari,

  Rakyat News

  http://www.rakyatnews.my/

  ReplyDelete