Friday, August 2, 2013

Bukan saja terlibat dgn fahaman Syiah..tapi mendedah penyelewengan tabung Memali juga taraf ahli gugur secara Automatik...Kah..kah..kah..kahh


Mudahnya PAS mengugur keahlian ahli-ahli  bagi menunjukkan betapa hipokritnya Politik ala- Dajal ini berpura2 mengambil sesuatu tindakkan keatas  ahli yang bersabit kesalahan atau melanggar disiplin Parti.

Tapi benarkah kenyataan dari Tuan Brahim Tuan Man ini  jika mana2 ahli PAS terlibat  dengan fahaman Syiah taraf keahlian mereka GUGUR secara Automatik ??Lupakah Tuan Brahim  bahawa  ada  juga ahli-ahli PAS yang terlibat  mendedah  tentang kemungkaran pemimpin PAS sendiri terhadap tabung di Memali taraf keahlian mereka  juga turut gugur secara Automatik ada pula yang taraf keahlian  mereka terus digantung dan ada pula yang  di nafikan  taraf keahlian mereka oleh pemimpin PAS sendiri.

Apakah dosa penganut-penganut  fahaman Syiah dalam PAS  itu setaraf dosa  mangsa kezaliman pemimpin PAS  di Memali yang mendedahkan  kemungkaran pemimpin PAS yang menyonglap wang ringgit anak2 Yatim?

kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kah
kah..kah..kahhh..kahh

Ini lah padahnya jika  sebuah Parti Politik seperti PAS Sial  yang mengamalkan Isle suku... DAP suku ,Pluralisme suku....akhirrnya bukan saja ahli yg terlibat dengan fahaman Syiah saja akan gugur keahlian  mereka secara automatik...tetapi ahli-ahli yang cuba membongkar penipuan pemimpin PAS juga akan turut gugur taraf keahlian secara automatik ...malah ada yang terus dinafikan keahlian mereka kerana  cuba mendedah kemungkaran pemimpin PAS...manakala ahli2 yang berjaya melindungi kemungkaran pemimpin pula akan dinaikkan ketaraf  sebagai arkitek PAS..dan diberi pula jawatan senator...begitulah Pelembagaan puak2 rimba  tersebut!!

Tentu kita masih ingat lagi tentang isi pelembagaan sebuah Parti Politik yg kononnya berteraskan isle TETAPI  tidak ada mengandungi satu perkataan pun tentang  Islam.....punya celaka!!


"..... “Bukan sahaja dalam manifesto, dalam Perlembagaan PAS sendiri memang tidak mengandungi satu perkataan pun untuk menubuhkan sebuah negara Islam, dia (DAP) boleh tengok sendiri dan baca perlembagaan itu.” – Nik Aziz Nik Mat, 4 Ogos  2001


“……DIMANAKAH…DALAM MANA-MANA TRANSKRIP PAS YANG MENYATAKAN BAHAWA PAS NAK MELAKSANAKAN NEGARA ISLAM?? 
SAYA MINTA..JAWAPAN !  

 
DIMANAAA..KAH ? TRANSKRIP PAS DALAM MEMORENDUM KA ! 

 
DALAM PELEMBAGAAN KA ! 
MAUPUN DALAM PELEMBAGAAN PAS SENDIRI ..ADA MENYATAKAN PAS NAK LAKSANA NEGARA ISLAM”.......????] 
 [ Ir Nizar ,BEKAS MB PERAK ]

[clik]

No comments:

Post a Comment