Sunday, July 14, 2013

Tutup Kedutaan Vatican City....Ulama PAS jadi tunggoi kayu mampuih !!! kah..kah..kah..kahh


NGO Islam-Melayu mahu Duta Vatican City ke Malaysia, Biskop Joseph Marino diusir, dan mendesak kerajaan menutup pejabat kedutaannya di sini. 

kah..kah..kahh 
kah..kah..kahh kah..
kah..kah..kahh ..kahh..

Apa pula kata Mat Put hero dan MP PAS Pokok Sena dan Sivaji PAS Mat Sabu hero talibarut Melayu DAP yang sanggup tidur dan terlentang atas jalan raya  .

Apakah Mat Sabu tidak mau mengajak seluruh talibarut DAP agar ramai2 tidor dan berkampung di depan pejabat kedutaan Vatican City agar Biskop Josep Marino di usir...!! 

kah..kah..kahh
kah..kah..kah kah..
kah..kah..kahh..kahh..kahh Kalau Chin Peng Mat Sabu dan juak2 talibarut DAP dalam PAS sibuk nak bawa pulang ke Malaysia...!!! 

kah..kah...
kah..kah..kah 
kah..kah..kah..kahh..kahh

  

Dasar  perjuangan pemimpin Melayu talibarut DAP !! 

Mana suara2 parau dari pemimpin PAS yang sanggup membungkus kepala bagai penyangak laut menyemak di bandaraya dengan berbagai2 agenda himpun dan tidor atas jalan raya...?? 

Kemana perginya hera-hero demontrasi jalanan bilamana Nasharudin Mat Isa menuntut agar Biskop Joseph Marino diusir??? 

kah..kah..kahh kah..
kah..kah..kah kah..kah..
kah..kahh..kahh kah..kahh

Apakah agenda ini tidak menguntungkan Politik PAS ...lalu seluruh warga PAS menjadi iblis bisu dan tuli serta pekak !! !!

[clik]

2 comments:

 1. memang mengherankan... kemana peginya panglima2 perang pas..?? yg siang malam bercakap tentang islam dan memperjuangkan/mempertahankan islam..??
  kemana perginya bala2 tentera pas yg siang malam usung bendera bulan kononnya tentera islam jika mati dipatua syahid tu.. dan lagi mengherankan kemana perginya satria2 pas yg sanggup berguling2 atas jalan..???
  kemana suara2 ularmak2/pejuang2/kiai2/lebai2 yg selama ini begitu senang keluar patua, mati shayid jika mati semasa berdemo, berdemo jalanan sama taraf dgn berhimpun dimekah..
  agama islam telah dihina.. mana perginya hulubalang2 pas ini...???

  adakah semuanya dah jati batu...??
  adakah semuanya dah jadi patung yg berperut buncit..??

  ReplyDelete
 2. Orang2 pas dan pkr dah mabuk minum holy water spritzer dan air kangkang teresa kok.

  ReplyDelete