Saturday, July 13, 2013

PA,PA BERBULU BABI MULA BERSARANG DI WISMA DARUL AMAN HARI INI....!!!


Alasan dan komen dari salah seorang Komentar dari Blog GMC....!!

“maaf tuan.. sy rasa tuan salah faham..PA PA yg ada skrg ni semuanya orang2 lama.. mereka pernah bekerja sebagai PA sebelum Pas mentadbir.. dulu exco2 BN juga gunakan PA yg sama utk buat kerja2 pejabat.. zaman Pas pun pakai PA2 ni juga utk buat kerja surat menyurat.. mereka kakitangan kerajaan bkn lantikan politik.. sy dah dapat pengesahan tentang hal ini”

P/S

Harap Anonymous July 2013 at 11:43 PM tidak tertipu dan agen talibarut PAS ini yang kini bergelar PA kepada  YB EXCO UMNO Kedah !! Spesis talibarut ini mampu hidup dalam apa jua situasi Politik baik yang menjadi asas perjuangan mereka maupun musuh Politik mereka sendiri...mereka tetap hidup dan terus hidup tanpa maruah
 !!

Bagaimana pula jika GMC katakan  segelintir PA,PA tua tersebut SAH adalah "BARUA" dan talibarut kepada PAS sebelum ini dari pengalaman yang GMC lalui sebelum ini...bila berhubung dengan PA,PA barua ini yang masih kekal i Wisma Darul Aman hari ini...???

GMC masih kenal siapa barua2 dan talibarut  pada EXCO2 PAS sebelum ini...!!!


                      Pada satu ketika dulu PA betina SIAL ini begitu sombong dan angkuh !!!

Memang benar PA,PA  yang ada hari ini mereka adalah PA,PA  asal bertitle orang lama…tapi lupakah kita siapa PA,PA lama ini pada UMNO?


Belang-belang dan jalur  talibarut mereka mula terserlah setelah UMNO tewas dalam PRU12 yang lalu…mereka memang  benar … semuanya orang2 lama.. mereka pernah bekerja sebagai PA sebelum Pas mentadbir….bermakna mereka  pernah  menjadi PA,PA  pada EXCO UMNO sebelum ini….tapi jalur talibarut mereka mula kelihatan sewaktu UMNO tersungkur dalam PRU12 …….talibarut2 bertaraf barua PAS ini  mula  berubah  wajah…dan berubah bulu ayam kepada berbulu babi…mereka beranggapan PAS mampu berkuasa pada PRU13 tapi malangnya…nasib tidak menyebelahi mereka akhirnya  jalur dan belang talibarut DAP  mula berubah sewaktu UMNO menrampas  kembali kuasa dalam PRU13 …

Hari ini mereka tetap di punggut dan di kutib oleh EXCO2 UMNO…dengan alas an  talibarut2  ini adalah orang lama  yang  seharusnya diberi tempat dan perhatian melebihi dari ahli2 Parti sendiri..yang bersusah payah memenangkan mereka pada PRU13 yang lalu….

Akhirnya hari ini spesis2 talibarut yang dulunya setia  bagai khadam  dan pecacai pada EXCO2 PAS sudah berubah  warn dan wajah......kini sudah mula   berubah bulu dari berbulu babi kini berbulu ayam tapi mereka tetap musang SIAL yang bijak bermuka2 ..!! BANGAT !!!

Sedarkah kita siapa mereka ini…wahai YB2 dan EXCO2 UMNO yang masih kemaruk meyimpan mereka sebagai PA mereka  hari ini…??? 

Mereka inilah sebesar2nya talibarut  dan barua kepada PAS yang sedang dan terus di pelihara oleh pemimpin UMNO hari ini….!!

Awas dengan talibarut yang di bergelar PA  pada EXCO Kedah hari ini!!! 

Kerajaan pun boleh berubah masakan "PA" lama barua pada PAS... UMNO tak mampu terajang keluar kejawatan cuci tandas Wisma Darul aman !!

kah..kah..kahh
kah..kah..kahh..kahh
kah..kah..kah..kahh..kahh

Hebat sangat ke PA,PA talibarut ini pada EXCO UMNO Kedah hari ini hingga sanggup dikekalkan  sebagai PA lagi.......??? 
 


No comments:

Post a Comment