Saturday, July 13, 2013

Insyaalah PAS tewas teruk di kuala Besut !!


PAS akan menempah sejarah awal bilamana akan berdepan dengan  kekalahan teruk dalam PRK Kuala Besut nanti... ramai penyokong2 PAS yang sudah mula sedar pembohongan demi pembohongan PAS yang bersekutu dengan kapiaq Harbi DAP tidak lagi menjadi Negara Islam dan hudud dalam agenda perjuangan mereka seperti yang diperjuangkan oleh PAS sebelum ini.

Oleh itu agenda yang dibawa oleh PAS hari ini tidak lebih dari agenda menipu rakyat agar terus bersekongkol dengan DAP  bagi memburu kuasa dan pangkat.

Kekalahan PAS di Kedah dalam PRU13 yang lepas sebenarnya bukan  atas faktor kejayaan tranfomasi yang dibawa oleh BN atau UMNO tetapi rakyat sudah mula muak dengan pembohongan demi pembohongan yang dilakukan oleh pemimpin2 PAS ahli-ahli PAS sendiri kini sudah mula sedar betapa putaq belitnya pemimpin mereka hari ini.


Insyaallah dalam PRK kali ini PAS pasti dapat menilai sejauhmana pengaruh mereka berbanding PRU-PRU sebelum ini.

PRK Kuala Besut  pengundi-pengundi Kuala Besut harus melihat kembali Sejarah hitam PAS  yang menzalimi mangsa -mangsa tabung Memali.. dan tiada satu pembelaan yang sewajarnya di terima oleh mangsa-mangsa penipuan PAS selama ini.

Memali satu model kepincangan pemimpin-pemimpin PAS dalam usaha untuk membela dan memberi keadilan yang sewajar terhadap mangsa.

Setiap kata dan janji  pemimpin2 PAS  hanya kearah menyendatkan kan temblok pemimpin-pemimpin mereka sahaja tidak lebih dari itu .

Hari ini penganiayaan terhadap mangsa penipuan PAS di Memali terus berada dalam kesempitan dan  mereka  terus tersisih....!!

Memali terus  memburu kezaliman pemimpin-pemimpin PAS baik dimana pun mereka mencanang keunggulan  perjuangan mereka yang berdakikan agama !!

PAS sebuah Parti talibarut Melayu yang berdakikan agama !!!

p/s....Apa pun PAS tetap sebuah Parti BARUA DAP !!

No comments:

Post a Comment