Wednesday, July 24, 2013

Cuka getah ganti dakwat kekal ....Kah..kah..kahh


Dalam PRU yang akan datang PAS akan sarankan pada SPR agar guna cuka getah untuk mengantikan dakwat Kekal yang kononnya tidak kekal dan tidak halal digunakan. PAS akan mencadangkan agar SPR menggunakan cuka getah bagi mengantikan dakwat kekal yang kononnya tidak kekal lama berbanding cuka getah yang lebih kekal sampai kemampuih.

Inilah sikap Parti Politik ala DAJAL yang tidak pernah mahu menerima hakikat bahawa PAS sudah di tolak dan di terajang oleh majoriti orang Melayu Islam yang jiwa mereka belum lagi  berkarat dengan fahaman politik dajal yang memperalatkan agama akhir2 ini bilamana puak2 lebai kuda DAP ini sanggup berkompromi dengan kapiaq harbi untuk memperbodohkan umat melayu !!

PAS jangan lupa bahawa "MEMALI" salah satu satu punca utama PAS akan terus tersungkur dan tertiarap dari masa kesemasa  baik dalam Pilihan Raya Kecil mau pun PRU2 yang akan datang.!!

Sumpah para mangsa2 penipuan PAS di Memali akan senantiasa mengiringi Politik PAS hingga ke Tujuh keturunan selagi PAS mengabaikan segala janji dan hutang mereka belum dilangsaikan !!
Doa-doa mangsa-mangsa yang teraniaya akan terus memburu perjuangan dan pemimpin PAS yang penuh pembohongan dan putaq belit selama ini....!!

Di bulan Ramadhan  yang mulia ini cuba kita renungkan sejenak apa yang telah belaku dan menimpa pada pemimpin2 utama PAS  hari ini....mereka menerima balasan dari Allah S.W.T tanpa kita sedari ...!!

Apa sudah terjadi pada pemimpin2 utama PAS hari ini selepas kemungkaran Memali didedahkan oleh mangsa -mangsa penipuan mereka. Jangan kita cuba menafikankan apa yang sedang mereka dan politik PAS lalui hari ini.

Kemenangan dan kejayaan UMNO/BN bukanlah  kerana kejayaan tranfomasi tajaan Dato'Najib maupun kerana limpahan dana yang ditabur oleh kerajaan UMNO/BN..dan bukan kerana dakwat kekal maupun tidak kekal tetapi kejayaan UMNO/BN adalah diatas faktor kezaliman  yg dilakukan oleh pemimpin PAS selama ini  adalah lebih dahsyat  berbanding kezaliman  yang dilakukan oleh pemimpin UMNO keatas rakyat....

Memali satu contoh lembah pembohongan PAS yang maha dahsyat selama 25 tahun lebih /...dan Memali  juga satu lubuk puaka yang direka dan canang oleh PAS untuk meraih simpati rakyat dan menjadi ladang atau   "NURSERI"   PAS menyemai kebencian rakyat terhadap pemimpin dan orang melayu yang tidak sehaluan dengan fahaman politik dengan mereka selama ini.

Sedarkah PAS ...dari Peritiwa Memali berapa  juta  orang melayu islam yang  telah dikafirkan oleh PAS semata-mata mereka menjunjung perjuangan UMNO/BN yang  kononnya berkompromi dengan MCA dan MIC?

Memali  PAS jadikan Ladang MEGA PAS  untuk menuai DANA  bagi menjana Politik kebencian sesama islam...dan mengkafirkan sesama bangsa  selama ini demi Politik jijik mereka semata2  

 

Hari ini terbukti  kekalahan PAS di Kuala Besut Terengganu apakah atas faktor dakwat?? waima jika PAS menggunakan CUKA GETAH sekali pun PAS pasti tewas dan tertiarap kerana kemenangan itu diatas kehendak Allah S.W.T bukan kerana faktor2 lain yang cuba diputaq belit oleh pemimpin PAS semata-mata.

Tertirapnya PAS dalam Pilihan raya kecil di Kuala Besut sudah dijanggka lebih awal ....apa pun cara PAS memutaq belit dan menipu untuk mengkaburi mata rakyat kemenangan itu bukan milik mereka lagi hari ini.

Pecayalah PAS akan melalui zaman-zaman kehancuruan dari masa kesemasa selagi LUBUK PUAKA PEMBOHONGAN PAS di Memali tidak dikembalikan dengan cerita yang sebenar kepada rakyat dan selagi PAS masih berhutang dengan anak2 Yatim dan balu-balu yang masih ada hari ini....!!

Ingatlah Doa-doa anak2 yatim dan mangsa2 penipuan dan kezaliman PAS di bumi Memali menjadi pembunuh senyap pada Politik dan pemimpin PAS hari ini...selagi hayat mereka mangsa2 serta anak2 yatim masih ada kembalikan lah hak mereka.....jika tidak PAS akan berkubur tanpa nisan satu hari nanti dan pemimpin PAS akan menerima padah dari Allah  S.W.T ...Insyaallah  kita tunggu dan lihat....apa balasan Allah S.W.T sepanjang PAS masih terus menipu dan memperalatkan agama demi Politik Dajal mereka  !!!

"Hudud /Hukum Allah S.W.T lebih dahsyat dari yang digambarkan...!!

waallahualam.. 

Pesanan GMC ...pemimpin PAS belajarlah dari pembohongan demi pembohongan yang telah belarutan selama ini !!!

Wassallam !!!

No comments:

Post a Comment