Wednesday, July 24, 2013

Bulan Ramadhan tidak halang Haramjadah Daily memperlekeh kemenangan UMNO di Kuala Besut...Kah..kah..kahh
"..Umno begitu tertekan dengan keadaan di Kuala Besut ini" "..Maklum sahajalah Umno amat takut kehilangan kuasa". Harajadah Daily

Geli hati bila membacaberita dari Lidah fitnah PAS yang penuh dengan hasat dengki bila mana UMNO/BN menang besar di Kuala Besut...walaupun pertambahan undi tidak sampai 200 undi..apa pun kita dapat lihat undi keatas PAS kian merosot dan PAS tetap tewas dan kecundang walaupun sebelum ini PAS berkokok megah kononnya akan belaku perkongsian kuasa...itu hanya mimpi PAS pada hakikatnya ramai sudah menduga PAS akan tersungkur !!! 
Tapi pada PAS tiada erti kalah dalam Politik mereka walaupun mereka tersungkur dan di tolak oleh rakyat...mereka tetap mencipta berbagai fitnah dan tomahan untuk melindungi kedajalan Politik dan pemimpin mereka !!

Pada PAS mereka senantiasa berada dalam kebenaran dan kemenangan mereka tidak pernah kalah atau tewas...Pada mereka tewas adalah kerana kejahatan orang lain keatas mereka...

Dan setiap kemenangan mereka pula dianggap  itulah sebenar2nya kebenaran perjuangan mereka..tetapi disebalik kemenangan itu lah tersirat seribu putaq belit belit dan tipu daya mereka  memperalatkan agama!!

Kuala Besut telah membuktikan betapa putaq belit dan tipu daya PAS selama ini di tolak oleh rakyat yang selama ini mempercayai mereka !!!

Apa ulasan Haramjadah Daily..tentang kekalahan PAS di Kuala Besut....mungkin ramai diatara kita sudah mengatahui apa alasan mereka yang bijak memutaq belit dan menipu ini....[sini]1 comment:

  1. PENGUNDI HANTU SAID;


    Pas kasi petrol kita sapu....undi pakoh BN !! standarrrdddd !

    ReplyDelete