Saturday, July 13, 2013

Betoi ke PA ,PA EXCO UMNO la ni semua orang lama...??? kah..kah..kahhh


Musang berbulu babi....terus bersarang di Darul Aman !!!

Dan betoi ke PA,PA yang dok ada sekarang ni bukan "BARUA" atau agen pada PAS? kenalkah UMNO sapa mereka itu selama ini??? Siapa PA,PA yang dikatakan lama itu ??

 Apa yang pernah dilakukan oleh barua2 PA tersebut sewaktu PAS memegang kuasa satu masa dulu? kah..kah..kahhj 
kah..kah..kah..kahh 
 kah..kah..kah..kahh..kahh 

Rupa-rupanya masih ada segelintir EXCO2 UMNO yang masih lupa tentang kebiadapan PA,PA PAS satu masa dulu pada rakyat...dan bertindak pada penyokong UMNO. 

Untuk pengetahuan EXCO UMNO Kedah....ada dikalangan PA,PA lama yang masih di kekalkan oleh mereka hari ini  pernah bertindak kurang hajar ....dengan mengherdik kaki tangan  yang menyokong UMNO ketika itu !!!

Hari ini PA,PA bertaraf BARUA ini bijak bermuka2 dan sanggup mengekal jawatan terus menjadi PA kepada EXCO UMNO hari ini.

Apakah hebat sangat servis PA,PA tersebut pada EXCO2 UMNO hari ini  hingga UMNO sanggup mengekalkan mereka terus memegang jawatan PA kepada EXCO UMNO?


Hebatnya SERVIS PA,PA lama  PAS yang masih kekal menjawat jawatan PA pada EXCO2 UMNO hari ini !!!

Tahniah UMNO Kerana mengekalkan PA,PA bertaraf "BARUA" kepada PAS hari ini agar terus berkhidmat sebagai PA kepada EXCO2 UMNO !!!

Mungkin Servis PA,PA lama ini terlalu hebat  hingga dapat membantu EXCO2 UMNO terus berkhidmat dengan cemerlang kepada rakyat.... !!!

Apapun harap UMNO Kedah peka dengan "BARUA" PAS yang masih terus dikekalkan  sebagai PA pada EXCO2 UMNO hari ini.

Kerana mereka inilah sebenar2nya musuh yang paling haram jadah  yang sedang dipelihara oleh UMNO sendiri..!!!

Syabas !! PA,PA lama yang terus berkhidmat dengan EXCO2 UMNO Kedah jika dulu  kalian lah yang menjadi talibarut kepada PAS !!!

Pada EXCO2 UMNO Kedah Tahmiah diatas keperihatinan kalian mengekal PA,PA lama bertaraf barua PAS dalam Kerajaan Negeri hari ini sebagai Pa,Pa kamu.

p/s

Pada UMNO Kedah khususnya pada YB2 EXCO2 UMNO ...baik biarlah berpada-pada musuh jangan  sesekali disimpan didlm kelambu...!!!!

No comments:

Post a Comment