Friday, July 12, 2013

BARUA PAS KEKAL DIPILIH MENJADI PA KEPADA EXCO UMNO KEDAH PULA !! KAH..KAH..KAH..KAHH


PUNYA SIAL !!

CUKUP CELAKA !!! 

DAN HARAM JADAHNYA SPESIS TALIBARUT INI !!! YANG MASIH KEMARUK UNTUK TERUS BERKHIDMAT DIBAWAH UMNO!!!

APA MOTIF EXCO UMNO KEDAH HARI INI YG MASIH MEYIMPAN BARUA2 PAS SEBAGAI PA MEREKA.

Pelik bilamana EXCO2 UMNO yang masih kemaruk untuk terus menerima dan masih mengekal PERkhidmatan bekas2 PA EXCO PAS kedah dulunya di wisma darulaman hari ini sebagai barua menyalur maklumat …lupakah EXCO2 UMNO Kedah hari ini bahawa mereka ini lah yang bakal menjadi  “BARUA”  akan menyalur maklumat kepada PAS dalam PRU14 nanti. ???
Apakah segelintir EXCO2 UMNO hari ini begitu kemaruk dengan bekas-bekas PA EXCO Pas yang biadap serta kurang hajar sebelum ini …lupakah mereka siapa PA2 PAS yang masih kekal berada bersama2 EXCO UMNO hari ini…kemana arah perjuangan mereka ?

Mereka inilah sebenar “BARUA” yang akan merosakkan UMNO dari dalam menyalur maklumat  bakal untuk membunuh UMNO dalam PRU14 nanti??


  

Siapa PA2 dikalangan EXCO UMNO Kedah hari ini?? 

Mereka adalah musuh yang dibela dan didipeliara oleh UMNO Kedah sendiri. Mereka adalah sebesar2 “BARUA” yang bakal membenam UMNO Kedah dalam PRU14 nanti. 

Siapa PA2 UMNO Kedah hari ini…?? 

Mereka adalah barua 2 bakal penyalur maklumat untuk PAS kedah? Apakah EXCO UMNO Kedah hari buta dan tuli….tentang gejala menyimpan dan mengekal bekas PA2 EXCO PAS  yang bakal bertindak sebagai barua kepada PAS di luar sana???.

Mengapa EXCO UMNO Kedah hari terlalu kemaruk dengan perkhidmatan  bekas2  PA EXCO PAS sebelum ini  yang satu hari nanti akan menjadi barua2 dan ejen  penyalur maklumat kepada PAS nanti. 

Apa istimewanya bekas PA EXCO PAS ini...???hingga  EXCO UMNO sanggup mengekal perkhidmatan mereka hingga ke hari ini  ?? 

kah..kah..kahhh..kah
kah..kah..kahh..kah..kahh
kah..kah..kahh..kahh...kahh

Harapan GMC agar EXCO2 UNNO yang masih kemaruk untuk mengekalkan bekas PA2 EXCO PAS dulu.... terajang saja bekas PA2 EXCO PAS ini ke longkang Darulaman.

Mereka  bukan saja tidak layak dikekalkan disitu malah mereka adalah musuh  yang paling bahaya pada UMNO...mereka tidak perlu diberi tempat untuk menjadi PA2 kepada EXCO2 UMNO dan tidak layak mengendali urusan EXCO2 UMNO sebagai PA. 

Harap PA2 berkenaan harus sedar siapa mereka hari ini..pada EXCO2 UMNO yang masih kemaruk untuk mengekal bekas PA2 PAS sebelum ini  harus sedar jangan  kamu mengkianati  amanah rakyat….kerana diluar sana  masih ramai ahli 2 UMNO yang lebih layak  dari  bekas2 PA EXCO PAS sebelum ini  yang seharusnya   diberi tempat sebagai PA kepada mereka  berbanding barua -barua yang bertindak musang berbulu babi  bijak bermuka2 !!


Ada dikalangan PA2  kepada  EXCO UMNO Kedah hari ini sudah dikenal pasti mereka adalah diantaranya ahli2 dan warga pemimpin PAS  Kedah sendiri   yang masih  bergiat cergas  dalam PAS sanggup dipunggut dan dikutib oleh EXCO UMNO untuk dikekalkan sebagai PA kepada EXCO UMNO...punya haram  jadah !!

AWAS!!! 

Dengan “BARUA” PAS yang manjadi musang berbulu ayam yang bakal mengkianati UMNO dari dalam dan  kini terus  menjadi pilihan  UMNO untuk berkhidmat sebagai PA kepada EXCO UMNO Kedah hari ini.

7 comments:

 1. maaf tuan.. sy rasa tuan salah faham..PA PA yg ada skrg ni semuanya orang2 lama.. mereka pernah bekerja sebagai PA sebelum Pas mentadbir.. dulu exco2 BN juga gunakan PA yg sama utk buat kerja2 pejabat.. zaman Pas pun pakai PA2 ni juga utk buat kerja surat menyurat.. mereka kakitangan kerajaan bkn lantikan politik.. sy dah dapat pengesahan tentang hal ini..

  ReplyDelete
 2. macam mana pula dengan org2 pas lantikan politik yang masih lagi berada dalam GLC dan sebagainya? sudah resign ka? bila mau letak jawatan lagi?
  tolong check tengok!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 3. Sorrylah jgn percaya kepada PA2 musang berbulu ayam ni. Agen2 PAS amat licik krn mereka ditarbiyyah ala SB, utk menghalusi dan melingkupkan musuh. Sama mcm Ostad2 di PAMERAM AL-Azhar Mesir, mereka berpura2, dibawah tanah merekalah ejen pembenihan PAS di Timur Tengah dan kemudian akan disalurkan masuk ke jawatan2 pegawai Agama di jabatan2 kerajaan. Ejen2 ini tidak menyebarkan Islam atau hal Akhlak Islam tp merekalah Ejen perosak Parasit yg akan ajak kakitangan lain utk 'bunuh' kerajaan. Mereka sabar ambil masa berpuluh tahun tp hasil mereka sudah menampakkan kejayaan. Setiap kakitangan hal ehwal Islam di mana2 post kerajaan Pusat atau Negeri 99% adalah Ejen SB PAS. Carilah dan siasatlah krn UMNO terllau BODOH dan LEMBAB dr segi gerak saraf. AKhirnya generasi Melayu Muda skrg berjaya diracun oleh golongan ini. Lihatlah Selangor.. yg Melayu sana 'hebat' sekali!! Kedah jgn jd bangang juga dgn kekalkan ejen2 PAS ini termasuk PA2 yg bertukar 'bulu' tp daging yang sama...

  Org tua2 dh pesan tp org2 la ngok tkmau dgr ckp!

  ReplyDelete
 4. Barua PAS tegar masih wujud dlm GLC Kerajaan Kedah ialah di BDB= Bina Darulaman.. checklah CEO dan timbalan2 nya confirm 100% PAS totok.. PAS generasi baru.. PAS profesional.. UMNO tk reti main politik.. mmg kit ank umat Islam bersatu tp selagi Melayu PAS haramjadah ni xubah sikap dn jd barua perosak Melayu Islam dn barua DAP selagi itu UMNO xboleh tunduk tawadhu' utk lantik mereka dgn harapan mereka akan jd baik dn satukan org Melayu PAS - UMNO?? tlglah lupakan semua ini.. Islam di mana2 tetap berpecah krn kemaruk dunia.. sama mcm di ARAB.. jd worst case kit akena jg unit2 kecil ini spt dlm UMNO, dn lantaklah Melayu2 haramjadah PAS mcm puak Mahpos Pokok Sena tu.. tiu semua golongan setia penjilat DAP dan sangguh mati utk 'bunuh' UMNO.. mereka sesat lg menyesatkan.

  Syg org UMNO terlalu xblajar dr ksilapan, tak study suasanan, xkenal musuh, duk mabuk syok dgn slogan2 pembangunan, sedangkan rakyat muak, musuh gembira.. bijaklah tadbir rakyat utk dpt keberkatan..

  Wallahualam.

  ReplyDelete
 5. Sapa?...bgtau je...xpyh sembunyi

  ReplyDelete
 6. lama atau baru jika blh terus berkhidmat dengan PAS ia tetap BARUA dan Agen talibarut DAP !!

  ReplyDelete
 7. KORANG NI..RILEKSLAA..APA MAU GADUHX2...PAS KE UMNO KE..YANG KAYA CINA..UMNO PERINTAH 50 TAHUN CINA KAYA..PAS PERINTAH 5 TAHUN CINA JUGAK KAYA...LA NI UMNO PEGANG..MAMAK JUGAK YANG KAYA...MELAYU JADI BALACI...PUIHHH

  ReplyDelete