Tuesday, May 28, 2013

Bila Penasihat ! Body Gard ! dan Langau Gard diutamakan " SUARA" rakyat diketepikan !!Anwar mencuri kesempatan dari  TANGAN Rakyat yang di ketepikan oleh pemimpin untuk terus memburu agenda pribadi sewaktu pemimpin UMNO/BN lupa diri!!

Kerana Najib terlalu banyak menyimpan Penasihat ! Body Gard ! dan Langau Gard yang merosakkan agenda untuk Rakyat...Anwar mencuri kesempatan keemasan ini.

Najib Razak lupa tangan yang disambut  sambil lewa itulah Penasihat ! Body Gard ! dan Save Gard  yang sebenar bagi dirinya dan seluruh rakyat Malaysia!!Diatas kealpaan Najib dibuai  dengan mimpi-mimpi yang dibawa oleh Penasihat ! Body Gard dan Langau-langau Gard disekelilingnya maka rakyat berjaya dibawa oleh Anwar untuk membantu agenda pribadinya dengan alasan suara rakyat yang tidak dipedulikan oleh UMNO/BN selama ini dek kerana Najib terlalu yakin dan pecaya kepada segala bala tenteranya yang bertitle Penasihat ! Body Gard ! dan langau-langau Gard yg mampu mendampinginya dalam PRU13.

Kerana Najib lebih mementing dan lebih pecaya segala usaha  segala macam penasihat ! Body Gard dan langau2 GArdnya maka tangan rakyat disambut sambil lewa bagai mereka rakyat  tidak berharga dan berkuasa untuk melindunginya !!

Najib lebih utama suara Penasihat !! BodyGard ! dan Langau-langau Gard  dari suara-suara dan tangan-tangan  rakyat bawahan yang menghulur untuk membantunya !!

Sebenarnya segala Penasihat ! Bodygard ! dan langau-langau Gard Najib adalah penasihat 25% ! Bodygard untuk menjaga keselamatan diri ! dan langau-langau Gard yang hanya menghurung agenda pribadi ...walaupun tidak semua mereka haiwan berwajah manusia..........!! tetapi "TIDAK"  belaku pada rakyat yang cinta pada bangsa dan negaranya !!

[clik]

2 comments:

  1. Bersalam sambil lewa mata tidak bertentang mata, terasa diri macam raja rakyat macam hamba akibatnya BN hampir ditimpa celaka. Bersalam sambil ketawa senyum mata bertentang mata diri macam orang biasa rakyat macam saudara. Keikhlasan kita bukan boleh dipura pura namun cuba cubalah menjadi lu gua nescaya rakyat akan lebih percaya kepada anda.

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH DAN TERIMA KASIH DARI MAKSUD YANG AMAT TEPAT DAN PADAT !!

    "Bersalam sambil lewa mata tidak bertentang mata, terasa diri macam raja rakyat macam hamba akibatnya BN hampir ditimpa celaka. Bersalam sambil ketawa senyum mata bertentang mata diri macam orang biasa rakyat macam saudara. Keikhlasan kita bukan boleh dipura pura namun cuba cubalah menjadi lu gua nescaya rakyat akan lebih percaya kepada anda"..Untuk renungan dimana kebenarannya.

    ReplyDelete