Tuesday, May 28, 2013

Belum selesai hutang balu dan anak2 yatim dan mangsa Isa di Memali PAS berjanji lagi....!!


PAS dan isu berjanji dengan rakyat dan mangsa Politik mereka bagai "ayam padi jemur" walaupun di pukoi dan di halau ia tetap datang lagi....!! 

Begitulah PAS dan budaya "ayam dan padi jemur "nya!

Persoalannya sekarang sudahkah PAS lunaskan segala hutang  janji mereka pada mangsa-mangsa tahanan isa dan seluruh mangsa-mangsa tragedi Memali termasuk berjanji menyekolahkan anak2 Mangsa selama ini?

Berapa banyak C.N Al-Afghani menerima bantuan dari PAS setelah sekian lama menjadi mangsa Isa dan berapa ramai anak2 C.N Al-Afghani  selama ini dan anak2 mangsa tragedi Memali yang disekolahkan oleh PAS selama ini?

Dan berapa ramai yang tercicir persekolahan mereka kerana tiada lagi bantuan dan janji untuk mereka??

Apa penghargaan yang Isteri allahyarham Ust Ibrahim Libya dapat setelah berkorban dalam perjuangan PAS selama ini ???

Bagaimana krhidupan mangsa2 Tragedi tabung Memali yang ditipu selama 25tahun lampau hingga ke hari ini?

Dimana keluarga2 mangsa tragedi Memali hari ini termasuk anak dan isteri Ust Ibrahim Libya hari ini?

Bagaimana dengan nasib yang menimpa seluruh mangsa tabung Memali hari ini?

Apa yang telah dijanjikan oleh pemimpin2 PAS sebelum ini...????

Hari ini PAS berjanji lagi kononnya PAS.......... "Menunai janji sekolah anak-anak mangsa ISA"..{clik]

Betapa HIPOKRITnya pemimpin PAS selama ini yang bijak menjaja dan menjual janji dengan alasan berjuang di jalan Allah !!Soleha Hussain mendedahkan bahawa beliau menjadi mangsa penghinaan oleh penyokong-penyokong PAS.beliau berasa sedih apabila dihina dengan kata-kata kesat termasuk menggelarkan dirinya sebagai isteri syuhada murahan.Mangsa2 penipuan PAS dipinggirkan malah ada yg disingkirkan dari menjadi ahli..dan ada yg digantung keahlian…dan yg lebih menyedihkankan lagi dinafikan keahlian mereka.: Mangsa2 yang terlibat dalam pendedahan penipuan Tabung Memali  itu berada dalam ketakutan kerana diugut oleh Pemimpin/penyokong-penyokong PAS dari luar Memali…Mangsa penipuan  mendakwa wang tabung yang bertujuan membantu balu-balu dan anak-anak mangsa tragedi itu telah habis dan hidup mereka kini dalam kepayahan.ada yg meninggal dalam keadaan yg menyedihkan.Mat Sabu juga mendakwa kononnya mangsa2 yang cuba mendedahkan penyelewengan Tabung Mangsa Memali tersebut sama dengan perbuatan kaum Nabi Noh dan Nabi Lut yang dilaknati Allah dan bakal menjadi ahli neraka…….!!
MEMALI MEMBONGKAR 1001 MACAM KEMUNGKARAN PEMIMPIN PAS SELAMA 25 TAHUN: Penipuan !! Penyelewengan ! Salahguna Kuasa ! Kezaliman ! Pembohongan ! gengstarime!! Penganiayaan !dan Kronisme terlampau !


KINI....PAS berjanji lagi ...[clik] http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/19587-menunaikan-janji-sekolah-anak-anak-mangsa-isaRUJ: Pendedahan bekas tahanan ISA C.N Al-Afghani.2 comments:

  1. salam.Mohon maaf jika belaku gangguan artikal2 pada blog gmc.

    ReplyDelete
  2. Teruskan perjuangan .. Blog MMI masih belum di pautkan mohon pencerahan.

    ReplyDelete